News Flash:

REACTIA SOCANTA unui parlamentar de Arad dupa ce romanii au cerut demisia politicienilor

6 Noiembrie 2015
2319 Vizualizari | 1 Comentarii
calimente2
Nici nu s-a uscat bine semnatura de demisie a Guvernului Ponta si a inceput lupta pentru putere.
Gorghiu: Calimente sa candideze in Bulgaria
Deputatul PNL de Arad, Mihaita Calimente, fost profesor la Facultatea de Educatie Fizica din Timisoara, a declarat la Romania TV ca daca romanii nu ii vor pe politicienii lor, atunci n-au decat sa ii voteze pe bulgari.
Mihaita Calimente a fost intrebat daca liberalii vor fi acceptati la guvernare, in conditiile in care oamenii cer plecarea intregii clasei politice. "Daca strada nu ne doreste pe noi, atunci sa ii voteze pe bulgari. Atunci pe cine, daca romanii nu ii voteaza pe romani?", a declarat Calimente la Romania TV.
Miercuri seara, peste 25.000 de bucuresteni au protestat in centrul Capitalei, cerand demisia primarului sectorului 4 Cristian Piedone, a lui Victor Ponta si Gabriel Oprea.
Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca isi depune mandatul si ca spera ca demisia Guvernului sau satisface cerintele oamenilor care au fost in strada, adaugand ca este nevoie de solutii rationale.
Copresedintele PNL Alina Gorghiu si-a cerut scuze opiniei publice pentru aceasta declaratie si a precizat ca se va discuta cazul deputatului in sedinta Biroului Permanent al partidului. "Domnul Calimente risca sa candideze in Bulgaria pentru declaratiile neinspirate. Cazul va fi discutat in BPN", a spus Gorghiu.

ponta cristian piedone alina gorghiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007739 (s)