News Flash:

Reactia incredibila a Simonei Halep dupa eliminarea de la Singapore: "E un lucru bun ca am fost aici"

27 Octombrie 2016
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep paris
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca nivelul sau nu a fost destul de inalt pentru a se califica in semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, joi, in conferinta de presa care a urmat eliminarii sale din competitie.
''Acest turneu a fost un bonus pentru mine. La mijlocul sezonului nu credeam ca ma pot califica (la Turneul Campioanelor), deoarece eram foarte departe in clasament, dupa patru luni foarte dificile, dar dupa ce m-am calificat am zis ca este un bonus si trebuie doar sa dau tot ce pot. Nu am avut destul pentru a ma califica in semifinale, dar a fost o experienta frumoasa, al treilea an la rand, e un lucru bun si nu sunt asa trista ca am pierdut. E dificil (sa pierzi), dar asta nu schimba nimic'', a concluzionat Simona, invinsa joi de Dominika Cibulkova (Slovacia), in doua seturi, cu 6-3, 7-6 (5).
''Ea a jucat bine cu forehand-ul, a dominat meciul, iar eu am stat prea in spate. Ar fi trebuit sa variez mai mult loviturile, sa joc mai spre tusele terenului, sa o fac sa alerge. Am incercat, dar nu a fost de ajuns pentru a castiga meciul, pentru a castiga al doilea set. Din punct de vedere mental, am luptat pana la final si sunt impacata cu meciul pe care l-am facut, cu felul cum a decurs meciul, dar nu sunt fericita, pentru ca am pierdut'', a subliniat Simona.
Numarul patru mondial s-a referit si la faptul ca a jucat accidentata la genunchi: ''E greu, e dezamagitor, dar asa e viata si trebuie sa o iau ca atare. Nu sunt foarte dezamagita ca nu m-am calificat mai departe. Am venit aici, am dat tot ce am putut, atat am putut face la acest turneu si acum ma gandesc la sezonul viitor''.
''In setul al doilea cred ca ea a vazut ca backhand-ul meu nu este foarte puternic azi, din cauza piciorului. Nu mi-a fost usor sa fortez, dar cred ca ea a jucat foarte bine, un tenis de calitate si a meritat sa castige. A dominat, a lovit toate mingile, a fost bine pentru ea'', a comentat Halep.
Simona Halep o vede pe rusoaica Svetlana Kuznetova, ultima jucatoare calificata la Turneul Campioanelor, favorita la castigarea competitiei: ''Kuznetova e in forma, cu siguranta. Am vazut meciul sau de ieri si e incredibila. A venit de la Moscova, a facut o treaba foarte buna acolo, face treaba buna si aici, o vad castigand chiar. Sper ca va avea destula putere sa o faca''.
''Toata lumea joaca un tenis bun. Dupa cum am mai spus inaintea turneului, oricine poate castiga, acum se poate vedea ca fiecare bate pe fiecare, Kerber are o sansa buna sa castige, cred ca turneul ramane deschis'', a adaugat sportiva, care a precizat ca va vedea finala de acasa.
Halep a indicat si care este primul lucru pe care il va face: ''Voi merge acasa sa imi vad nepoata, sa imi vad familia si sa ma linistesc, sa nu fac nimic zile la rand''.
Halep a apreciat ca zece zile nu va face nimic, iar apoi va merge la sala, dar nu va juca tenis in mod sigur timp de trei saptamani.
Simona Halep a precizat si faptul ca pregatirea de iarna o va face in Australia, dar o va incepe in Romania: ''Nu stiu sigur cand voi pleca in Australia, planul e sa plec in decembrie, dar inainte de asta Darren (Cahill) va veni in Romania. Am vrut sa schimb ceva (in pregatire), sa ma obisnuiesc cu diferenta de fus orar, cu vremea, inainte de Shenzhen si Australia''.
In urma participarii sale la Turneul Campioanelor, Halep va primi 153.000 de dolari si 500 de puncte WTA. In primele sale meciuri, Simona a invins-o pe americanca Madison Keys cu 6-2, 6-4 si a fost invinsa de Angelique Kerber cu 6-4, 6-2.
Simona Halep incheie sezonul cu trei titluri castigate, la Madrid, Bucuresti si Montreal.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005290 (s)