News Flash:

RAZBOIUL CONTINUA la Timisoara. Primarul Robu catre directorul regiei de transport: Un nesimtit!

15 Martie 2017
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu21
Primarul Timisoarei continua razboiul cu seful regiei de transport din Timisoara. cu replicile acide la adresa sefului RATT. In viziunea lui Robu, Ioan Goia sfideaza un oras intreg, dar mai sunt cateva luni pana ii expira mandatul. Minibuzele Mercedes sunt in ceata, dar vaporasele, spune edilul-sef, vor naviga din 1 aprilie pe Bega.
Intrebat de cand ne vom plimba cu minibuzele Mercedes sau cu vaporasele, primarul Nicolae Robu a spus ca nu poate sa faca mai mult decat sa ceara demisia conducerii RATT, care il sfideaza in continuare. Inmatricularea minibuzelor trebuie sa o faca insa specialistii primariei.
„Ce pot sa fac este sa pun toata presiunea pe directorul RATT si ati vazut ca fac asta pe toata conducerea RATT. Mai dureaza cateva luni pana expira mandatul acestui nesimtit, nerusinat, care sfideaza un oras intreg. Sunt termenii potriviti pentru acest personaj. El are campus monastiresc si vrea sa faca muzeu, astea sunt prioritatile orasului. Nu ii pasa ca e frig, ca ploua, ca e cald, ca oamenii stau in statii. El spune ca sondajele lui arata ca sistemul functioneaza foarte bine”, a explicat Robu.
Va reamintim ca primarul Timisoarei a cerut demisia intregii conduceri a RATT, atat a directorului Ioan Goia, cat si a Consiliului de Administratie. Edilul-sef a avut o reactie dura la adresa sefiei regiei, dupa ce a vazut ca minibuzele care au ajuns din luna decembrie a anului trecut in Timisoara inca nu circula, iar RATT nu face nimic nici cu vaporasele.
Asa cum tion.ro v-a informat deja, angajatii primariei au inceput deja procedurile pentru inmatricularea minibuzelor, iar despre vaporase se spune ca vor naviga din 1 aprilie.
„Aparatul de specialitate al primarului imi aduce toate garantiile ca de la 1 aprilie pot functiona vaporasele”, a conchis Robu. Aceasta desi seful Apelor Romane Banat il contrazice.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005892 (s)