News Flash:

Alina Bica este vizata intr-un nou dosar

14 Martie 2017
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
alina bica3
Alina Bica este cercetata intr-un nou dosar penal, al parulea, pentru abuz in serviciu, in legatura cu atribuirea unor contracte IT pentru Ministerul Justitiei.

Alina Bica si-ar fi folosit influenta asuora unui director IT din Ministerul Justitiei pentru ca acesta sa atribuie un contract catre o anume firma, potrivit rechizitoriului din dosar.

Directorul respectiv, Ion Krech, a fost deja trimis in judecata pentru atribuirea acestui contract, iar partea care ii priveste pe Alina Bica a fost disjunsa.

“Avand in vedere necesitatea solutionarii cu celeritate a cauzei, prin prisma faptului ca inculpatul Krech Ion s-a aflat in masura arestului preventiv si a arestului la domiciliu (…), constatand ca cercetarile efectuate, in vederea lamuririi in intregime a activitatilor ilicite pretins derulate de numitii: Putura Ovidiu, cu privire la savarsirea infractiunilor de luare de mita, (…) si abuz in serviciu (…), Bica Alina Mihaela (…) pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (…), ar putea prelungi durata anchetei, se va dispune disjungerea cauzei si continuarea efectuarii urmaririi penale intr-o cauza separata ce va fi inregistrata la nivelul D.N.A. – Serviciul Teritorial Ploiesti”, se arata in rechizitoriul lui Ion Krech.

alina bica ministerul justitiei ion krech
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005789 (s)