News Flash:

RAZBOI IN SHOWBIZ! Doua dive se bat intre ele, iar barbatul lor...

31 Ianuarie 2017
1414 Vizualizari | 0 Comentarii
magda palimariu sexy0
Cine ar fi spus ca un tanar de 26 de ani va baga raca intre doua femei trecute de 30 de ani. Ei bine nu doar ca s-a intamplat, dar de anul trecut acesta este subiectul cel mai disputat in oras. Raca dintre Diana Munteanu si Magda Palimariu il lasa insa rece pe Bogdan Nemteanu, care considera ca nu trebuie sa dea niciuneia vreo explicatie. Ba mai mult isi vede linistit de activitatile lui si de intalinirile cu alte domnisoare.
Bogdan Nemteanu a jonglat o perioada cu Diana Munteanu si Magda Palimariu, doua femei de succes care se apropie de pragul de 40 de ani. Tanarul nu a fost niciodata usa de Biserica, iar la inceputurile relatiei cu Diana Munteanu isi dadea intalnire cu alte domnisoare, lucru care o enerva la culmea pe vedeta TV, care ajunsese in stadiul de a face pe detectivul si il urmarea chiar si atunci cand iesea la club. Dupa mai multe certuri, Munteanu i-a promis iubitului ca-l va lasa mai liber si ca nu va mai fi asa terorista. S-a tinut de cuvant, insa a schimbat macazul.
Si-a indreptat atentia catre rivalele ei. Prima care i-a cazut in maini a fost Magda Palimariu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro Tv., si, conform barfelor de oras, a fost de-a dreptul terorizata cu mesaje si telefoane la ore tarzii. In tot acest timp, Bogdan si-a vazut in continuare de distractiile lui: a mers in vacante cu prietenii si a iesit la club cu tot soiul de domnisoare. Dovada ca, in acest weekend, Nemteanu a ales sa plece la munte alaturi de gasca lui, unde s-a distrat alaturi de mai multe „fete de oras”. sursa: Libertatea.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006142 (s)