News Flash:

Clipe teribile pentru Simona Gherghe!

30 Ianuarie 2017
1549 Vizualizari | 0 Comentarii
simona gherghe plange
Simona Gherghe este una din cele mai indragite prezentatoare TV din Romania. Frumoasa blonda a reusit sa starneasca admiratie nu doar in randul oamenilor simpli, pe care incearca sa ii ajute, prin intermediul emisiunii TV pe care o prezinta, dar si in randul barbatilor.
Ani la randul, Simona Gherghe a starnit adevarate pasiuni in inima unui detinut care servea ani de puscarie din cauza talhariilor pe care le facuse.
Barbatul obisnuia sa ii trimita in permanenta scrisori de amor Simonei, de dupa gratii, iar dupa ce a iesit din inchisoare s-a decis chiar sa ii faca o vizita. Din acest motiv, o buna perioada de timp, Simona Gherghe a fost insotita de un bodyguard. 
Vilut este un admirator de-al meu de ani de zile, de sapte ani. Este un baiat care ma iubeste de cand era la inchisoare. A facut vreo patru ani de puscarie pentru talharie, a iesit din inchisoare, primul drum pe care l-a facut de la Targu Jiu, din penitenciar, a fost in Bucuresti, la antena. A stat o noapte acolo, m-a asteptat, s-a angajat la un restaurant langa antena 1, in Baneasa, ca sa fie aproape si imi aducea mici. Recunosc, ii manca baietii din platou. S-a intors la el acasa, in continuare imi trimite scrisori, in fiecare zi suna in antena si vorbeste cu doamnele de acolo si le transmite mesaje pentru mine de genu': sa manance, sa se imbrace bine", a povestit Simona Gherghe la un post de televiziune.

simona gherghe pasiuni puscarie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007260 (s)