News Flash:

INCREDIBIL! O absolventa era sa ramana fara DIPLOMA din cauza tinutei din ultima zi de scoala. La noi e si mai rau! - FOTO

29 Mai 2015
1591 Vizualizari | 0 Comentarii
absolventa0
adolescenta din SUA a fost suspendata in chiar ultima zi de scoala din cauza unei tinute pe care profesorii au considerat-o nepotrivitaEvette Reay, o tanara de 18 ani din Dayton, Idaho, a venit imbracata in ultima zi de scoala, la liceu, cu orochie absolut normala, care se termina putin deasupra genunchilor, scrie Daily Mail.

A fost totusi prea mult pentru unii dintre profesori. Tanara a fost suspendata si trimisa acasa, acuzata fiind ca a incalcat regulamentul scolii, care prevede ca rochiile trebuie sa fie pana la genunchi. Tanara a fost nevoita sa isi dea examenele de final de liceu mai tarziu cu patru luni, fiind la un pas de a ramane fara diploma de absolvire.

Incidentul a ajuns rapid pe retelele de socializare, starnind aprige controverseintre aparatorii moralitatii in scoli si oamenii mai detasati, care au considerat ca rochia tinerei nu constituia un motiv de pedeapsa.

Galerie Foto

absolventa2
adolescenta suspendata tinute nepotrivita evette reay rochie liceu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1087 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004648 (s)