News Flash:

Pune o moneda de 50 de bani intr-un colt al casei, apoi fii atent la ce ti se va intampla in perioada urmatoare!

3 Noiembrie 2017
15099 Vizualizari | 0 Comentarii
moneda

Feng Shui este o arta si o stiinta antica dezvoltata acum peste 3000 de ani in China. Este un corp complex de cunostinte care ne invata cum sa echilibram energiile intr-un spatiu dat – fie ca este vorba de o casa, de birou sau de gradina – pentru a asigura norocul oamenilor care locuiesc in locul respectiv.

Din moment ce norocul vine in multe feluri, cum ar fi o sanatate mai buna, o cariera de succes sau o viata plina de dragoste, feng shui are sfaturi detaliate pentru aproape orice domeniu din viata ta. Feng Shui se bazeaza pe viziunea si intelegerea taoista a naturii, in special pe ideea ca pamantul este viu si plin de energie.

“Feng” inseamna vant si “shui” inseamna apa. In cultura chineza, vantul si apa sunt asociate cu o buna stare de sanatate, astfel incat feng shui-ul bun a ajuns sa insemne buna avere. In acelasi timp, raul feng shui inseamna noroc sau nenorocire.

Teoria taoista a lui yin si yang, de exemplu, este esentiala pentru feng shui. Ea ne ajuta sa examinam echilibrul dintre feminin (Yin) si masculin (Yang) in viata noastra pentru a mentine un flux bun de energie.

De asemenea, exista cinci elemente de feng shui, care formeaza fundatia fundamentala a unei analize Feng Shui. Lemnul, focul, pamantul, metalul si apa sunt reprezentate de anumite culori care ne pot ajuta sa aducem armonie unui spatiu particular.

De ce e bine sa pui o moneda de 50 de bani intr-un colt al casei
Cand vine vorba despre partea financiara, atunci cand va achizitionati o casa noua sau cand inchiriati sau cumparati incaperi pentru birourile de la munca este bine sa vedeti care este cel mai indepartat colt din stanga intrarii si acolo sa asezati o moneda pe care sa fie inscriptionata cifra „5”.

Acela va fi coltul banilor, iar moneda, potrivit tehnicilor feng-shui, va atrage dupa sine multa prosperitate din punct de vedere financiar.


feng shui stiinta antica gradina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1387 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005769 (s)