News Flash:

Lucrurile pe care barbatii le gasesc super atragatoare la o femeie!

3 Noiembrie 2017
1350 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie frumoasa

Este dificil sa grupezi toti barbatii intr-o singura categorie, pentru ca fiecare are o personalitate diferita. Bineinteles, exista insa anumite lucruri care sunt universal valabile, cum ar fi ce anume ii incita pe barbati. Iar in 9 din 10 cazuri lucrurile astea care functioneaza:

Sa te vada imbracata cu hainele lui

Nu trebuie neaparat sa porti o rochie sofisticata ca sa-l impresionezi. Daca te plimbi prin casa cu camasa sau cu tricoul lui pe tine, cu siguranta asta il va incita. Si se va gandi cum sa ti-o dea jos!

Sa-i gatesti

Nu trebuie sa ai talentul unui chef exeprimentat, este suficient doar sa fierbi niste paste, sa presari niste parmezan deasupra si sa cinati la lumina lumanarilor. Daca cina va fi insotita si de un vin bun, l-ai cucerit fara drept de apel!

Sa te vada purtand lenjerie

Barbatii sunt fiinte vizuale. Adora sa-ti vada corpul acoperit de bucati infime de material, menite doar pentru ochii lor.

Sa-i stai in brate

Nu conteaza daca sunteti in public sau in intimitate. Daca te asezi la el in brate, imediat gandul lui va zbura si la alte imbratisari fierbinti.

Sa-i soptesti ceva la urche

Atunci cand aud o femeie soptind, barbatii sunt foarte incitati. Bineinteles, daca spune ceva sexy. Daca le sopteste ceva despre curatenia din casa efectul cu siguranta nu va fi acelasi!

Sa-ti zareasca decolteul

Da, nu e nici un secret: barbatilor le plac sanii! Iar daca zaresc un pic din decolteul tau atunci cand te apleci, vor fi mai mult decat fericiti!

Sa-l privesti in ochi

Da, sa stabilesti un contact vizual poate fi o chestie foarte sexy pentru un barbat. Mai ales atunci cand privirea ta este incarcata de anumite intelesuri.

Sa-l tachinezi

Adica sa-l atingi intamplator, cu varful degetelor sau cu buzele. Cu siguranta se va gandi mai departe, la atingeri mult mai pasionale. Si, mai mult decat atat, se va gandi cum sa te atinga la randul sau.

Sa-ti simta parfumul

Mirosul parfumului tau poate sa-l incite la fel de mult precum infatisarea ta. De aceea trebuie sa ai mereu la tine un parfum seducator, pe care sa-l pulverizezi inainte de fiecare intalnire. Este acea semnatura olfactiva pe care o va recunoaste oriunde si care ii va aminti mereu de tine.

Sa ai initiativa unui sarut

Barbatilor le place atunci cand iubitele lor preiau initiativa. Nu-l astepta neaparat pe el sa faca prima miscare. Ia-l prin surprindere si saruta-l!

Sa te vada plina de incredere

Increderea in propria persoana este calitatea pe care barbatii o gasesc cea mai sexy la o femeie. Asa ca paseste plina de siguranta in orice incapere vei intra. E posibil ca nimeni sa nu bage de seama rochia din ultimele tendinte, dar cu siguranta barbatii iti vor remarca surasul seducator.

Sa porti tocuri

Barbatilor le plac femeile care poarta tocuri inalte, pentru ca le transforma automat postura. Si da, sunt super sexy!

Sa stie ca-l doresti

Un barbat te va dori si mai mult daca va sti ca si tu il doresti pe el! Asa ca nu lasa sa treaca neobservate micile sale gesturi sexy! Complimenteaza-l ori de cate ori ai ocazia!

Sa te priveasca atunci cand faci sport

Fitnessul este sexy, dar mai ales atunci cand faci miscari de yoga. Este un mod in care ii inciti imaginatia. Gandul lui va zbura si la alte feluri de miscari.

Sa te priveasca atunci cand te schimbi

N-ar trebui sa fie deloc surprinzator ca un barbat va fi incitat de o femeie schimbandu-se sub ochii lui. Asa ca imbraca o rochie noua chiar in fata lui. Daca n-a remarcat-o, roaga-l sa te inchida la fermoar.

Sa te auda spunand glume deocheate

Daca ii spui niste glume mai picante, ii dai de inteles ca si tu te gandesti la sex, iar asta il va incita la maximum.

Sa te vada fara sutien

Daca va afla ca nu porti sutien (sau o alta piesa esentiala de lenjerie), va incepe sa aiba fantezii in legatura cu ceea se gaseste (sau nu se gaseste) pe sub hainele tale.


sa-i gatesti sa-l tachinezi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006746 (s)