News Flash:

Cum iti faci iubitul fericit in pat. 8 TRUCURI pe care orice femeie trebuie sa le stie…

31 Mai 2017
1795 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra
Cum iti faci iubitul fericit in pat. 8 trucuri pe care orice femeie trebuie sa le stie!
A fi o buna iubita inseamna a sti gesturile si pozitiile specifice actului sexual care ii permit partenerului sa traiasca o placere intensa. Chiar daca toate gusturile exista in natura, mai sunt si o serie de reguli clasice, ce trebuie neaparat cunoscute.
Descopera-i si excita-i zonele erogene
Organele genitale nu constituie singurele zone erogene ale barbatului. Regiunea anala, gatul, urechea, gura, pieptul… fac de asemenea parte din zonele a caror excitare ii provoaca placere. Dar fiecare partener este altfel; vei invata sa cunosti zonele erogene ale iubitului tau tinand cont de reactiile sale si de cuvintele pe care le pronunta in timpul raportului sexual.
Fii pregatita pentru orice… sau aproape pentru orice
Majoritatea barbatilor sunt foarte excitati de latura senzuala si imaginativa a partenerei lor. Multi dintre ei vor aprecia faptul ca te simti excitata, ca te daruiesti. De asemenea, le va placea sa le faci propuneri sexuale directe, sa le propui sa faceti dragoste in locuri neobisnuite sau in pozitii pe care nu ai obiceiul de a le practica.
In timpul raportului sexual, partenerul tau i-ar placea sa fii nabadaioasa, indrazneata, nesatula… pana la un anumit punct!
Practica masajul
Un masaj bun, efectuat cu grija ii ingaduie barbatului care se intoarce acasa seara, de la job, sa se relaxeze in intregime.

Tensiunile musculare dispar, iar barbatul e mai dispus sa faca dragoste. In plus, masajul stimuleaza senzualitatea si este potrivit mai ales pentru barbatii care au probleme cu erectia.
Practica felatia
In general, barbatii sunt emotionati si excitati de spectacolul oferit de partenera lor, atunci cand aceasta le dezmiarda sexul cu gura, scrie sanatatea.ro.
Inainte de a lua in gura penisul iubitului, excitati-l lovindu-l usor cu limba, incepand din varful glandului si pana la baza, dar insistand in special asupra preputului si a meatului urinar.
Unor barbati le place foarte mult ca partener sa introduca in gura intregul penis; altii prefera ca ea sa introduca numai glandul. In acest ultim caz, de obicei, femeia tine penisul cu mana si efectueaza o miscare de du-te-vino, in acelasi ritm ca si gura. Cu cealalta mana, ea poate mangaia tot corpul barbatului sau numai testiculele, fesele si coapsele sale.
Invata sa iti controlezi muschii perineului si ai vaginului
Dezvoltarea sau intarirea musculaturii pelviene ii ingaduie femeii sa simta mai intens placerea sexuala, dar si sa o mareasca pe cea a partenerului sau. Pentru aceasta, exista cateva exercitii simple, ce trebuie efectuate zilnic:
Pipi-stop: in timp ce urinezi, opreste cateva secunde mictiunea, apoi continua.
Contractiile vaginale: din pozitia asezat (cand stai la birou sau pe un scaun in autobuz), strange foarte puternic muschii vaginului, ramai asa vreme de cateva secunde, apoi relaxeaza-i si ia-o de la capat. Exercitiul se repeta de 20 de ori, de mai multe ori pe zi.
De asemenea, iti poti introduce in vagin niste bile de gheisa, contrecteaza-ti muschii pentru a mentine nemiscate obiectele respective, apoi incearca sa mergi tinandu-le cu ajutorul contractiei muschilor pelvieni. Daca sunt solicitate in felul acesta, fibrele musculare se vor intari.
Un strip-tease?!
Faptul de a o vedea pe partenera sa dezbracandu-se cu gratie il trezeste pana si pe cel mai adormit amant! Chiar daca trebuie sa te antrenezi ore intregi in fata oglinzii din baie, acest lucru merita toata osteneala. Gesturile lente, miscarile unduitoare ale soldurilor, feselor si coapselor, hainele care aluneca, gesturile facute cu capul, ocheadele si mutritele imbufnate iti vor garanta succesul.
Poarta lenjerie sexy
E bine cunoscut faptul ca barbatii sunt innebuniti dupa dantela si diverse zorzoane. Incearca sa nu-l privezi de aceste placeri si lasa deoparte desuurile de bumbac, purtand chiloti de matase, sutiene si portjartiere de dantela si ciorapi fini ca o mangaiere, iar pe deasupra un neglijeu ca spuma! Cele mai apreciate culori sunt negrul, dar si albul si rosiul.

Dezmiarda-te in fata lui
Multi reprezentanti ai neamului barbatesc se excita foarte tare atunci cand isi vad partenera masturbandu-se. Si le place sa viseze ca, atunci cand sunt departe, ea face aceste gesturi foarte senzuale… gandindu-se, fireste, la ei! Atunci cand partenerul lor le cere sa se dezmierde in fata lui, unele femei se jeneaza si refuza sa-i indeplineasca rugamintea. Daca este cazul tau, incepe prin a-ti pune mana peste cea a partenerului, atunci cand te dezmiarda, sau roaga-l sa-si puna mana peste a ta atunci cand practici autoexcitarea.
Atentie! Dezmierdarea in fata propriului partener prezinta calitati pedagogice. Efectiv, barbatul poate afla astfel ce anume ii face placere partenerei sale, atunci cand se dezmiarda, si cum sa fie mai eficient, atunci cand ii vine randul sa-i daruiasca placerea cu mana.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004606 (s)