News Flash:

Punct de trecere a frontierei, deschis temporar intre Romania si Serbia, de sarbatori

22 Decembrie 2013
1295 Vizualizari | 0 Comentarii
Punctul de frontieră de la Foeni (judeţul Timiş) către Serbia (Jasa Tomic) se va deschide temporar, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, între 24 decembrie şi 15 ianuarie, la solicitarea autorităţilor din cele două ţări. Potrivit unui comunicat de presă, de sâmbătă, al Inspectoratului teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, în perioada 24 decembrie - 15 ianuarie, între orele 10.00-18.00 (ora României) va fi deschis temporar punctul de trecere al frontierei Foeni (România) - Jasa Tomic (Serbia), cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Conform sursei citate, trecerea frontierei române spre Serbia se poate face în baza un document de călătorie valabil, carte de identitate sau paşaport. Posesorii buletinelor de identitate vechi nu pot folosi aceste acte la trecerea frontierei.

Minorii pot ieşi din ţară fie însoţiţi de ambii părinţi, fie de un părinte cu condiţia să aibă procură notarială semnată de celălalt părinte. În cazul în care sunt însoţiţi de o altă persoană majoră, au nevoie de procură notarială semnată de ambii părinţi. Însoţitorii minorilor, alţii decât părinţii, vor trebui să prezinte la ieşirea din ţară şi cazierul judiciar. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1345 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006103 (s)