News Flash:

Doi consilieri din Timisoara, chemati la ordin de sefii partidului

21 Decembrie 2013
1299 Vizualizari | 0 Comentarii
Valentin Moldovan
Filiala Timişoara a PNŢCD e tare zbuciumată în aceste zile. Adrian Orza nu mai este la şefia filialei municipale, în locul lui fiind numit, interimar, Ciprian Mihok, cu depeşă de la Bucureşti, de la conducerea centrală.
Practic, a început un război al nervilor în PNŢCD Timiş, formandu-se trei tabere – una a celor care au fost schimbaţi, una a consilierilor locali Flavius Boncea şi Bogdan Herzog (care nu recunosc actuala conducere), şi una a celor care se află, astăzi, la conducerea filialei judeţene. Conducerea actuală a partidului spune că nu există comunicare cu actualii consilieri judeţeni, iar în cazul celor doi anunţaţi mai sus nu s-a pronunţat cuvantul EXCLUDERE, dar nici drum lung se pare că nu mai e pană acolo... Acum, Boncea şi Herzog vor fi chemaţi la audieri... în cadrul partidului.

„Nu facem vînătoare de vrăjitoare, dar nici nu permitem să se dezică de politica PNŢCD”
„Această relaţie trebuie stransă, e necesar să fie consolidată. Boncea şi Herzog s-au dezis ei înşişi de PNŢCD prin poziţiile pe care le-au adoptat în presă – acele declaraţii prin care ei spuneau că nu sunt unşi de PNŢCD în forurile locale, ei reprezentand Liga de Banat. Dragoste cu forţa nu se poate. Vom lua o decizie în momentul în care ei se vor prezenta la audieri”, spune preşedintele interimar al filialei locale. Pană acum nu s-a luat nici po decizie de excludere sau de retragere a sprijinului pentru nici un consilier local. „Ei, ca reprezentanţi ai PNŢCD în consiliul local, vor trebui să vină şi să-şi arate disponibilitatea de a colabora cu organele de conducere statutare ale organizaţiei şi de a reprezenta intresele politice ale cetăţenilor în consiliul local. Noi niciodată nu ne-am făcut de ras şi am reprezentat cu cinste timişorenii în Cosniliul Local Timişaora şi am luat decizii numai în folosul timişorenilor. Momentan, a nu ştiu cata oară ne întîlnim cu domnii consilieri, nu facem vînătoare de vrăjitoare, dar nici nu permitem să se dezică de politica PNŢCD şi să se considere un fel de reprezentanţi independenţi, aleşi pe listele PNŢCD”, spune Valentin Moldovan, preşedintele PNŢCD Timiş.
flavius boncea„Discutăm cu conducerea statutară a PNŢCD”
„Noi suntem membri ai PNŢCD, discutăm cu conducerea statutară a PNŢCD şi răspundem pentru acţiunile noastre în faţa conducerii statutare a partidului. In momentul de faţă, în judeţul Timiş avem de-a face cu o conducere ilegitimă. Activitatea noastră în consiliul local se circumscrie principiilor PNŢCD. Noi ne dorim revenirea la legalitate – conducere aleasă statutar şi pe baza voinţei membrilor”, a spus consilierul local Flavius Boncea.

adrian orza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005792 (s)