News Flash:

Masini ridicate cu scandal intr-un cartier rezidential din Timisoara

21 Decembrie 2013
1340 Vizualizari | 0 Comentarii
Maşini ridicate cu scandal într-un cartier rezidenţial din Timişoara. Mai mulţi locatari au aruncat cu... ouă și zacuscă în angajaţii firmei de ridicări, iar doi dintre proprietari s-au blocat în autoturismele urcate pe platformă. Disputa a fost aplanată la scurt timp de poliţişti şi jandarmi. Patru persoane au fost conduse la Secţia 4 pentru audieri. Conflictul a pornit puţin după miezul nopţii cand mai mulţi locatari de pe strada Grigore Alexandrescu din Timişoara au observat că le sunt ridicate maşinile din faţa blocurilor. Oamenii şi-au lăsat autoturismele acolo pentru că ştiau că parcarea subterană este în şantier. ”Firma de imobiliare, al cărei, se pare, că este această bucată de teren nu a informat ce e cu această parcelă, mai ales că în ultimele zile a fost făcută o reparaţie jos, în garaj, toate maşinile au fost parcate aici şi informaţia că s-a terminat lucrarea a apărut acum cateva ore”, ne-a precizat Cristian Chiş, administrator de bloc.
Locatarii au fost informaţi prin e-mail că nu mai au voie să parcheze în faţa blocurilor, ci doar la demisol, astfel că puţini dintre au aflat în timp util. ”Noi am primit informare de ridicare în cursul serii, de reîncepere a contractului şi am procedat la ridicarea a două maşini, din mai multe care au fost, şi a început lumea să arunce cu ouă, cu borcane, cu sticle, zacuscă, cam tot ce ţine de sărbătorile de iarnă”, a afirmat Răzvan Nedelcu, reprezentantul firmei de ridicări auto.
”Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi că pe raza municipiului Timişoara a avut loc un conflict verbal spontan între proprietari de autoturisme şi reprezentanţii unei firme de ridicări auto. Cele patru persoane au fost conduse la Secţiei 4 Poliţie unde au fost audiate şi vor fi luate măsurile legale ce se impun”, ne-a declarat Ionuţ Bocancea, purtătorul de cuvant al IPJ Timiș.
Cel mai probabil, persoanele audiate se vor alege cu amendă pentru perturbarea liniştii publice. Digi24.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006006 (s)