News Flash:

Trump va comemora atacurile de la 11 septembrie in Pennsylvania, unde s-a prabusit un avion deturnat

11 Septembrie 2018
2788 Vizualizari | 0 Comentarii
Donald Trump

Presedintele american, Donald Trump, va comemora implinirea a 17 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001 in Pennsylvania, pe un camp unde s-a prabusit unul din avioanele deturnate de teroristi, in timp ce vicepresedintele Mike Pence va merge la Pentagon, informeaza agentia The Associated Press.
La 17 ani de la atentate, numeroase manifestari sunt prevazute la New York si in alte orase americane: momente de reculegere, proiecte de voluntariat si un nou monument comemorativ in Pennsylvania.

Presedintele, insotit de sotia sa, Melania Trump, va participa la ceremonia de comemorare a victimelor atentatelor care se va desfasura in apropiere de localitatea Shanksville, Pennsylvania, unde sambata a fost inaugurat un monument comemorativ denumit "Turnul Vocilor".

In acest loc, in dimineata zilei de 11 septembrie 2001, s-a prabusit un avion de pasageri, zborul United Airlines Flight 93, dupa ce pasagerii si membrii echipajului, informati prin telefonul mobil despre evenimentele din New York, s-au luptat cu teroristii care au deturnat aeronava. Obiectivul precis al teroristilor a ramas, pana astazi, necunoscut.


Anul trecut, pentru prima data in calitate de presedinte al SUA, Donald Trump a tinut un moment de reculegere la Casa Alba si a participat la ceremoniile de comemorare de la Pentagon, unde un alt avion deturnat prabusit.

Aproape 3.000 de persoane au decedat dupa ce doua avioane deturnate de teroristi au lovit turnurile gemene World Trade Center din New York, provocand prabusirea lor, o alta aeronava a lovit Pentagonul, iar un al patrulea avion s-a prabusit pe un camp din Pennsylvania.

Mediafax


pentagon pennsylvania
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006707 (s)