News Flash:

Reprezentanți ai sălilor de sport și ai industriei Horeca cer oprirea carantinei la Timișoara

17 Martie 2021
748 Vizualizari | 0 Comentarii

Reprezentanți ai sălilor de sport și ai industriei Horeca cer oprirea carantinei la Timișoara

Mai mulți reprezentanți ai domeniului sportiv și economic din Timișoara solicită Prefectului de Timiș și Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să nu prelungească cele două săptămâni de carantină. Aceștia au formulat o petiție scrisă prin care cer:

· prezentarea publică a unei analize a eficienței carantinei instituite pentru municipiul Timișoara și pentru zona periurbană înainte de a decide ridicarea sau prelungirea carantinei.

· afișarea publică a modului în care fiecare membru va vota în ședința care vizează ridicarea sau prelungirea carantinei Timișoarei și a zonei periurbane. Comunitatea și în special segmentele afectate de deciziile CJSU trebuie să afle argumentele și votul dat de reprezentații instituțiilor care formează CJSU. În condițiile în care CJSU va prelungi carantina fără argumente și o bază legală solidă, petiționarii intențioează să acționeze în instanță CJSU pentru daune materiale. Votul fiecărui membru CJSU are un direct impact economic și social, astfel că fiecare vot trebuie asumat și fundamentat.

· oprirea carantinei inutile și ineficiente pentru orașul Timișoara și zona periurbană precum și decuplarea suspendării activității sportive de la rata de infectare Covid-19.

Semnatarii petiției oficiale au formulat de asemenea și o petiție în online „Timișoara, oraș liber!” care poate fi semnată de părinți, elevi, profesori sau angajați din toate domeniile afectate de carantină.

https://www.petitieonline.com/timioara_ora_liber_oprii_carantina_inutil?fbclid=IwAR3Rm9XW1RFbiQaJC2Qp5LroDLgjg9GjGN1ryCJuVVETki_Drtj3gYOlxbE

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006103 (s)