News Flash:

Protest al transportatorilor fata de scumpirea RCA

16 August 2016
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
rca
Zeci de autocamioane merg cu viteza redusa pe soseaua de centura a Capitalei, in semn de protest fata de scumpirea RCA, un protest la nivel national al transportatorilor fiind anuntat pentru 14-15 septembrie.
Presedintele Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR), Vasile Stefanescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca autovehiculele de marfa circula cu viteza redusa intre orele 10:00-12:00, pe toate soselele de centura din tara, in semn de avertisment fata de scumpirea RCA.
Pe soseaua de centura a Capitalei, zeci de autocamioane circula cu viteza redusa, in semn de protest. Circulatia a fost ingreunata la marginea Bucurestiului si din cauza unui accident de circulatie in care au fost implicate doua TIR-uri si o masina, insa traficul a fost reluat pe un fir alternativ.
Sindicalistii din transporturi au anuntat ca vor declansa si un protest national prin oprirea activitatii in perioada 14-15 septembrie, daca Guvernul nu ia masuri impotriva scumpirii politelor RCA.
"COTAR invita toti transportatorii, indiferent de forma de activitate, taxi, transport marfa sau calatori, sa faca front comun in vederea declansarii unui protest national, in data de 14-15 septembrie 2016, prin oprirea totala a activitatii", se arata intr-un comunicat de presa al Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004205 (s)