News Flash:

Proiect: Fumatul ar putea fi permis in cazinouri si pe terasele care au maximum trei pereti

31 Martie 2016
1271 Vizualizari | 0 Comentarii
fumat 1
Fumatul ar putea fi permis in cazinouri si pe terase acoperite sau descoperite cu maximum trei pereti, se arata intr-o propunere legislativa depusa la Senat.
Propunerea legislativa privind completarea art.3 din Legea nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun, care este initiata de sase senatori PSD, va intra in dezbaterea Senatului ca prima Camera sesizata.
Modificarea propusa a fi adusa Legii 349/2002 prevede ca "fumatul este permis in spatiile destinate teraselor unitatilor de alimentatie publica acoperite sau descoperite, care au maximum trei pereti, precum si in spatiile destinate si autorizate pentru functionarea cazinourilor".
Potrivit expunerii de motive semnate in numele initiatorilor de senatorul Marius Bota, recentele modificari ale legii mentionate adoptate de Parlament "au iscat deja numeroase nemultumiri in randul fumatorilor".
"Prin aceasta propunere legislativa dorim sa venim in sprijinul patronilor unitatilor de alimentatie publica, mai ales al celor care nu au posibilitatea sa modifice spatiile existente, astfel incat in spatiile teraselor acoperite sau descoperite, care au maximum trei pereti, sa fie permis fumatul, in cazinouri unde sunt sali de joc in care consumul de bauturi alcoolice este permis, iar majoritatea consumatorilor doresc sa fumeze. Inaintam aceasta propunere legislativa si la solicitarea mediului de afaceri, deoarece, dupa adoptarea legii antifumat, s-au resimtit modificari semnificative ale castigurilor lunare ale acestora'', se arata in expunerea de motive a propunerii legislative depuse la Senat.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1406 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007366 (s)