News Flash:

Programul manifestarilor din cadrul "StudentFest"

15 Mai 2017
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
studentfes
StudentFest a debutat pe 11 mai, aceasta fiind cea de-a 26 editie a unuia dintre cele mai mari si cele mai longevive festivaluri studentesti din Romania. Pana pe 20 mai, timisorenii sunt invitati sa se bucure de festival, acesta avand numai putin de 15 sectiuni: Arhitectura, Arte stradale, Ceramica, Dans, Design vestimentar, Experimentarium, Film si arte video, Fotografie, Grafica, Literatura, Muzica, Pictura, Publicitate, Sculptura si Teatru, reunite sub tema „Viziune”. Evenimentul va continua pana pe 20 mai, iar in urmatoarea perioada curiosii sunt invitati la seri literare si nu numai.
„Sectiunea de Literatura din cadrul StudentFest va invita in data de 15 mai, de la orele 18:00, la libraria La Doua Bufnite la o discutie cu scriitorii Gheorghe Mocuta si Andrei Mocuta despre cele mai recente carti ale lor: «Salutari din Piata Reconcilierii» si «Voi folosi intunericul drept calauza». Intalnirea va fi moderata de Eugen Bunaru si vor vorbi: Cornel Ungureanu, Vasile Dan si Ana Puscasu”, au transmis organizatorii festivalului, scrie tion.ro.
De asemenea, in aceeasi zi se mai pregatesc:
„Tot in data de 15 mai, sectiunea de grafica isi va expune viziunea in Piata Unirii prin evenimentul numit «Eterogen», sectiunea de arte stradale va folosi culorile si va aduce la viata scarile unui pod de pe Bega, sectiunea de publicitate ne asteapta la «Experimental patterns of perception (Aisthētik)», in Aethernativ, in fiecare zi, incepand cu ora 18:00. Evident ca nu puteau sa lipseasca spectacolele de dans din Piata Libertatii, dansatorii nostri putand fi admirati incepand cu ora 19:30. Spectacol Thespis – «Douazecisisapte» isi asteapta spectatorii de la ora 20:00, la Casa de Cultura a Studentilor”, au mai transmis organizatorii.
In data de 16 mai, publicul este invitat sa ia parte la un eveniment aparte. Este vorba despre un maraton de poezie pe ritmuri jazz, care va avea loc in Cafeneaua D’arc, incepand cu ora 19. Vor participa poetii: Tudor Cretu, Alexandru Vasies, Dosa Andrei, Robert Gabriel Elekes, Alexandru Potcoava, Ana Puscasu, Adrian Bodnaru, Marcel Tolcea, Roxana Diaconescu, Anastasia Coste, Marian Oprea, Mariana Gunta, Andrei Ene, Alexandra Bodnaru, Radu Nitescu si Lera Kelemen.
Tot la StudentFest sectiunea de grafica pregateste „Panoul Viziunii”, iar sectiunea de sculptura va lucra „Ase ca-n Maramu” si va asteapta la un atelier de pirogravare in Parcul Complexului Studentesc. Tot pe 16 mai, la Galeria Calpe, sectiunea de arhitectura pregateste „Negura”.
Programul complet al festivalului poate fi consultat aici, iar mai multe detalii despre StudentFest gasiti aici.

studentfest
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005719 (s)