News Flash:

PRAJITURA de vara, racoritoare cu KIWI! Nu ai mai mancat asa bunatate!

14 Mai 2017
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
prajitura de vara
Ingrediente:
– 300 g piscoturi de sampanie
Pentru crema:
– 1 ou
– 150 g zahar
– coaja rasa de lamaie
– 200 ml apa
– 30 g faina
– 200 g frisca
– 50 g ciocolata neagra
– 3 kiwi
Pentru ornat:
– 2 linguri pudra de cacao
– frunze de menta
Mod de preparare:
1. Freci oul cu zaharul si coaja de lamaie rasa pana obtii un amestec cremos. Adaugi faina, apa si fierbi compozitia la bain-marie, amestecand continuu, pana se ingroasa. Lasi cremala racit. In crema racita, amesteci ciocolata rasa si incorporezi frisca, amestecand usor.
2. Asezi un rand de piscoturi intr-o forma dreptunghiulara de Jena, adaugi putina crema pentru a lega mai bine piscoturile intre ele, apoi un rand de kiwi taiate cuburi, continui cu alt rand de piscoturi, crema si apoi fructe de kiwi.
3. La sfarsit, adaugi un strat mai gros de crema si ornezi cu pudra de cacao cernuta deasupra si frunze de menta. Lasi prajitura cu kiwi si piscoturi la rece cateva ore, inainte de a o servi taiata in bucati dreptunghiulare de 7/8 cm.

3 kiwi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005791 (s)