News Flash:

Motivul incredibil pentru care Daniela Gyorfi nu doarme in acelasi pat cu partenerul de viata

14 Mai 2017
1469 Vizualizari | 0 Comentarii
danielagyorfigeorgetal
Daniela Gyorfi a facut o dezvaluire neasteptata joi seara, in cadrul emisiunii "Agentia VIP" de la Antena Stars. Vedeta nu doarme in acelasi pat cu Goerge, partenerul ei de viata.
Daniela Gyorfi doarme alaturi de fiica lor, Maria. Intrebata despre viata lor amoroasa, cantareata a facut mai multe dezvaluiri.
"El a zis la 2k1 ca vrea sa faca sex in trei. Cred ca a dormit in casa atunci, nu stiu ce a facut. Noi nu dormim impreuna. Eu am mai multe camere. Eu dorm cu Maria si el doarme separat. George sforaie. Eu nu am asa fantezii. Eu de cand ma stiu am fost o tipa mai sportiva. Mi-au placut barbatii care sa arate bine. Nu am dus lipsa de nimic. In general am fost o tipa care am facut cam ce am vrut", a declarat Daniela Gyorfi.
Daniela Gyorfi este o cantareata romana de origine maghiara. S-a nascut pe 12 octombrie 1968 la Bucuresti, a urmat cursurile liceului George Enescu si apoi Scoala Populara de Arta. In prezent, este intr-o relatie cu managerul ei, George Tal, impreuna cu care are si o fetita, pe nume Maria.


daniela gyorfi agentia vip goerge sex
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004761 (s)