News Flash:

Programul de vara Tarom

5 Februarie 2015
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
Compania Tarom va creste frecventele pe cursele dintre Bucuresti si Madrid, Barcelona, Stockholm, Beirut (Liban) si Amman (Iordania) pe perioada orarului de vara (29 martie - 24 octombrie), urmand ca operarea pe rutele Bucuresti - Dublin, Iasi - Dublin si Iasi - Milano sa fie anulata.
In prezent, Tarom are in programul de operare pentru sezonul de vara 43 de rute proprii, dintre care 36 sunt cu plecare din Romania (Bucuresti, Iasi, Sibiu, Cluj-Napoca) catre destinatii extern, iar restul sunt rute domestice.
"Pentru sezonul de vara 2015, Tarom doreste sa continue procesul de consolidare si dezvoltare a retelei de rute aflate in portofoliul companiei, pentru a asigura un produs bun pasagerilor sai in ceea ce priveste programul de operare, avand ca referinta cererea pe piata. In acest demers s-au luat in calcul diminuarea pierderilor, eficientizarea utilizarii aeronavelor, precum si fezabilitatea curselor. Am reluat operarea pe relatia Bucuresti - Valencia si vom mari frecventele pe cinci alte destinatii deja existente", a declarat, intr-un comunicat, directorul general al companiei, Christian Heinzmann.
Astfel, zborurile din Bucuresti catre Madrid si Barcelona vor creste la 9 frecvente/saptamana, iar cel catre Stockholm va fi extins la 4 frecvente/ saptamana. Cursa Bucuresti - Beirut - Bucuresti va ajunge la un total de 4 frecvente/saptamana in perioada iunie - septembrie, iar zborurile Bucuresti - Amman vor fi extinse la 3 frecvente/saptamana.
"Din cauza lucrarilor de intretinere pe anumite aeroporturi de destinatie, orariile curselor planificate sa opereze pe urmatoarele rute, au suferit mici modificari: Bucuresti - Roma - Bucuresti, Bucuresti - Larnaca - Bucuresti, Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti. Din acelasi motiv, operarea Tarom pe ruta interna Bucuresti - Oradea - Bucuresti a fost suspendata temporar", se arata in comunicat.
Pe de alta parte, Tarom a anuntat si anularea operarii pe rutele Bucuresti - Dublin - Bucuresti, Iasi - Dublin - Iasi si Iasi - Milano (Bergamo) - Iasi.
Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Flota companiei include 24 aeronave Airbus, Boeing si ATR.

christian heinzmann
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007385 (s)