News Flash:

Duet surpriza la Eurovision. Cu cine va canta transexualul Naomy!

3 Februarie 2015
1523 Vizualizari | 0 Comentarii
naomi
Cu 10 zile inainte de finalizarea periodei de inscriere a pieselor la Eurovision 2015 si 34 de zile pana la marea finala nationala, in cadrul careia va fi aleasa piesa care va reprezenta Romania anul acesta in marele concurs european, o stire bomba zguduie showbiz-ul.

Un finalist al show-ului de talente “Vocea Romaniei” merge la Eurovision pe mana transexualului Naomy! Este vorba despre Vizi Imre, cunoscut publicului datorita show-ului de talente de la Pro TV, un artist care anul trecut a concurat la Eurovision, la selectia nationala, piesa sa clasandu-se pe locul 2, cu 10 puncte primite din partea juriului si, pe pozitia a 3-a in clasamentul final, intocmit in baza notei acordate de juriu si cea obtinuta la televoting.
 

Ei bine, WOWbiz.ro a aflat ca anul acesta, Vizi Imre nu va mai concura la Eurovision 2015, desi anuntase acest lucru, artistul luand decizia sa mearga cu toata increderea pe mana trasexualului Naomy. Pentru ca feeling-ul ii spune ca anul acesta Naomy va putea reprezenta Romania in concursul european, Vizi Imre i-a compus acesteia o piesa speciala pentru vocea si timbrul ei, scrieWOWbiz.ro.

“Naomy a facut primul pas. Ea l-a contactat pe Vizi si l-a rugat sa ii faca o piesa. A fost ca un facut, piesa aproape ca s-a scris singura. E o colaborarea speciala si Vizi are mare incredere in Naomy, mai ales ca anul trecut Eurovisionul a fost castigat de “femeia cu barba”, un transexual (n.r: Conchita Wurst). I-a compus piesa si gata, a zis ca el nu mai participa ca artist, ci doar cu acesta compozitie. Naomy canta divin, Vizi e incantat de ea!”, ne-a declarat o persoana din lumea artistica.

Reamintim faptul ca, saptamana trecuta, TVR a anuntat ca spectacolul in urma caruia se va decide piesa care va reprezenta Romania la concursul muzicii europene din acest an se va desfasura, pe 8 martie, la Sala Polivalenta din Craiova si va fi transmis in direct de TVR. Compozitorii care doresc sa inscrie piese pentru selectia nationala o mai pot face pana pe 8 februarie 2015.

vocea romaniei eurovision transexualului naomy vizi imre
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007757 (s)