News Flash:

Cum decurg lucrarile pe lotul 3 al autostrazii Lugoj – Deva

9 Iunie 2017
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada nadlac arad
Constructorii care lucreaza la lotul 3 al autostrazii Lugoj – Deva s-au aflat pe santier si in ultima perioada. Ultimele imagini realizate aici prezinta viitoarele ecoducte deja realizate, dar si o mare parte din sosea asfaltata, utilajele lucrand si la nodurile de acces pe acest lot.
Lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva a beneficiat in ultimele zile, inclusiv la sfarsit de saptamana, de atentia constructorilor, acestia s-au aflat pe teren la datorie. Filmarile facute de cei de Pro Infrastructura arata progresul obtinut pe acest lot de firma care se ocupa de realizarea investitiei. Imaginile de pe teren arata si ecoductul construit deja, dar si faptul ca se lucreaza la cele trei noduri rutiere de acces, la Ilia, Grind si Holdea, unde utilajele au lucrat pentru realizarea investitiei, scrie tion.ro. Desi initial in proiect nu era prevazut un nod si la Holdea, s-a luat decizia construirii acestuia pentru a nu se ajunge in situatia de pe primul lot, unde 10 kilometri de autostrada au ramas o buna perioada inchisi circulatiei din cauza ca nu exista o posibilitate de acces. In mod normal la Holdea se termina lotul 2, dar problemele legate de introducerea in proiect a unor tuneluri va intarzia mult lucrarile. Momentan se circula pe un prim tronson din lotul 2, dar incepand de la Margina soferii trebuie sa circule din nou pe vechiul drum national.
Dorinta autoritatilor este de deschidere a circulatiei pe lotul 3 inca in acest an. Desi mai este de lucrat, printr-un efort sustinut din partea constructorului, societatea Comsa, dublat de rezolvarea unor probleme birocratice de catre cei de la Transporturi, acest deziderat poate fi atins.
Dupa cum am spus, la Holdea ar urma sa fie construit un nod de acces rutier pentru a asigura conexiunea A1 si DN68A, la capatul dinspre vest al lotului 3 al autostrazii A1 Lugoj-Deva. Lungimea totala a lotului 3 este de 22,139 km. Contractul de executie a fost semnat in mai 2013, iar valoarea licitata a lucrarilor a fost de 579 milioane de lei. Finalizarea acestui lot ar fi trebuit sa aiba loc in mai 2016.
Vedeti mai jos imaginile realizate de cei de la Pro Infrastructura.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004418 (s)