News Flash:

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

12 Septembrie 2016
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Meteorologii anunta vreme frumoasa si in zilele urmatoare. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate, indeosebi dupa-amiaza si seara, in regiunile vestice si in zonele montane, unde local vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. VINERI si SAMBATA, valorile termice vor marca o crestere usoara si treptata, astfel ca vremea va fi din nou deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii.

PROGNOZA METEO la noapte: Cerul va avea innorari temporar accentuate in prima parte a noptii in Banat, unde pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si posibil intensificari de scurta durata ale vantului, dar si in Crisana si zona montana unde astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile minime, mult mai ridicate decat cele normale pentru aceasta data, se vor incadra intre 7...9 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si in jurul a 20 de grade in Dealurile de Vest si pe litoral. Spre dimineata se va forma ceata in depresiuni si posibil pe litoral.

BUCURESTI: Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de 17...18 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Luni, vremea va fi in continuare mult mai calda decat ar fi normal pentru a doua decada a lunii septembrie; temperaturile maxime se vor incadra intre 25 de grade pe litoral si 32 de grade in zonele de campie si de podis. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice pe arii restranse la munte si izolat in regiunile vestice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est, dar de scurta durata si in rest, asociat ploilor. Dimineata si noaptea, in special in depresiunile intramontane, vor fi conditii de ceata.

BUCURESTI: Vremea se va mentine cu mult mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 31 de grade.

Marti, desi in usoara scadere in jumatatea de nord-vest, valorile termice se vor situa in continuare peste cele normale in aceasta perioada din an in toata tara, astfel ca cele maxime se vor incadra intre 24 de grade in depresiuni si pe litoral si 32 de grade in Moldova. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate, indeosebi dupa-amiaza si seara, in regiunile vestice si in zonele montane, unde local vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Dimineata si noaptea in depresiuni vor fi conditii de ceata.

BUCURESTI: Va fi in continuare o vreme mai calda decat ar fi normal in a doua decada a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 30...31 de grade.

Miercuri, valorile termice vor marca o scadere usoara in partea de est si sud-est a teritoriului, dar vremea va ramane calda pentru aceasta data, in timp ce in restul teritoriului se va mentine deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, mai ales ziua in regiunile estice si in zonele montane, iar seara si noaptea indeosebi in sudul teritoriului, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in nordul Moldovei si 31 de grade in Lunca Dunarii. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata in zonele joase de relief.

BUCURESTI: Desi valorile termice vor marca o scadere usoara, vremea va fi in continuare calda pentru aceasta data. Cerul va avea innorari temporar accentuate, in special seara si noaptea, cand trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade.

Joi, valorile termice vor scadea in toate regiunile, dar vremea se va mentine calda pentru mijlocul lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari pe parcursul zilei la munte si in regiunile sudice, insa numai izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in partea de est a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade in nordul litoralului si 29 de grade in sudul Olteniei. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, pe spatii mici se va semnala ceata.

Vineri si Sambata, valorile termice vor marca o crestere usoara si treptata, astfel ca vremea va fi din nou deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi in crestere in ultimele doua zile ale intervalului, incepand cu regiunile din partea de vest a teritoriului.

la noapte bucuresti luni marti miercuri joi vineri sambata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1439 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007094 (s)