News Flash:

Prognoza meteo pentru miercuri si joi

14 Martie 2017
921 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari temporare si ploi slabe, izolat in Muntenia, sudul Moldovei si in Dobrogea, iar in zona montana pe arii restranse vor fi precipitatii mixte, informeaza ANM.
MIERCURI
IN TARA
Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 15 grade. In timpul noptii, cerul va fi mai mult noros si vor fi precipitatii in general slabe, ploi si trecator lapovita in Transilvania si Moldova, predominant ninsori in zonele montane, iar in celelalte regiuni local va ploua slab. Vantul va deveni moderat, cu intensificari in special in regiunile estice, sud-vestice si la munte. Minimele termice vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.
LA BUCURESTI:
Cerul va fi temporar noros si trecator va ploua slab. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va creste usor fata de ziua precedenta si va fi de 12...13 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 4 grade.
JOI
IN TARA
Valorile termice diurne vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data astfel incat maximele se vor incadra intre 5...6 grade in Maramures, nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 15 grade in Oltenia. Vor fi innorari in nordul, centrul, estul si sud-estul tarii, unde va ploua in general slab, dar pe arii relativ extinse. In Transilvania, Moldova, iar in timpul noptii izolat si in Muntenia, se vor semnala precipitatii mixte. La munte vor predomina ninsorile, local mai insemnate cantitativ. In vestul si sud-vestul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat va ploua slab. Vantul va avea intensificari temporare in majoritatea zonelor, iar la munte va sufla tare. Temperaturile minime se vor situa intre -3 si 5 grade, usor mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005702 (s)