News Flash:

Prognoza meteo pentru joi si vineri

23 Septembrie 2015
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea
Vremea va fi in general instabila, iar valorile termice, desi in usoara scadere, se vor mentine, in general, peste normele climatologice specifice datei.
Cerul va avea innorari si temporar va ploua, pe arii relativ extinse, in cea mai mare parte a tarii. Vor fi mai ales averse, insotite si de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 10...15 l/mp si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zonele montane si in Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 de grade in depresiuni si 29 de grade in nordul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade.
LA BUCURESTI:
Vremea va fi instabila. Cerul va avea innorari si temporar va ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 22...24 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 16 grade.
IN TARA:
Vineri, vremea va fi in general instabila in jumatatea de vest a tarii si in zonele de deal si de munte, unde cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse, in timp ce in restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local in Moldova si izolat in Muntenia si Dobrogea. Vor fi si averse, posibil insotite de descarcari electrice, iar pe arii restranse cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 de grade in Dealurile de Vest si 29 de grade in sud-estul tarii, iar temperaturile minime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005307 (s)