News Flash:

Nu poti ajunge la orgasm? Iata din ce cauza si ce greseli trebuie sa eviti

21 Septembrie 2015
1409 Vizualizari | 0 Comentarii
orgasm femeie
Dincolo de abilitatile partenerului si durata actului sexual, exista si alti factori care te impiedica sa ajungi la orgasm! Sunt aspecte la care nu te-ai fi gandit, asa ca ai face bine sa le elimini din ecuatie pentru a te putea bucura din plin de momentele de intimitate.
1. Petreci prea mult timp asezata pe scaun
Astfel pot fi afectati muschii pelvieni, ducand la dureri in aceasta zona si chiar incapacitatea de a atinge orgasmul, subliniaza terapeutul Kat Van Kirk.
„Unii oameni nu observa aceasta problema decat dupa cateva luni in care petrec mult timp asezati pe scaun, in timp ce altora le ia chiar si cativa ani sa resimta simptomele.”
Pentru a preveni aceasta problema, ridica-te de pe scaun la fiecare jumatate de ora daca iti permite programul. Daca nu, fa o scurta pauza dupa fiecare ora in care stai pe scaun. In cazul in care ai posibilitatea, fa cateva exercitii care sa iti puna muschii in miscare, cum ar fi fandarile si genuflexiunile.
Un alt exercitiu eficient pentru muschii care te ajuta sa ajungi la orgasm sunt intinderile de tip fluture. Asezata, de preferat, pe o saltea, cu genunchii desfacuti, inpreuneaza talpile picioarelor. Cu mana dreapta asezata deasupra gleznei piciorului drept si mana stanga deasupra gleznei piciorului stang, tine spatele drept, desparte genunchii cat mai mult posibil si adu talpile impreunate cat mai aproape de corp. Nu forta si nu incerca sa atingi podeaua cu genunchii daca musculatura nu iti permite. Important este sa simti tensiunea la nivelul muschilor. Mentine pozitia timp de 20-25 de secunde, relaxeaza genunchii si apoi repeta exercitiul.
2. Porti des tocuri
Desi arati extraordinar, atunci cand alegi pantofi de tip stiletto iti reduci sansele de a atinge orgasmul. Potrivit specialistului in ginecologie Eden Fromberg, de la SoHo OBGYN din New York, pantofii cu toc duc la aparita unor modificari ale zonei pelviene si a muschilor psoas, care la randul lor influenteaza nervii si muschii din zona intima.
„Cand muschii psoas sunt tensionati din cauza purtarii pantofilor cu toc, nu pot transmite eficient mesajul excitarii necesar pentru aparitia orgasmului”, explica Fromberg. Cu alte cuvinte, daca acesti muschi nu sunt in forma, este mult mai greu ca o femeie sa atinga orgasmul.
3. Nu te exprimi in timpul actului sexual
Expertul in relatii Laurel House sustine ca sunetele din timpul actului sexual fac minuni in ceea ce priveste sansele de a atinge orgasmul. Fie ca pastrezi tacerea pentru a nu trezi copiii sau pentru ca ti-e teama de reactia partenerului, daca nu te exprimi asa cum simti, iti scad sansele de a atinge orgasmul.
"Sunetul permite orgasmului sa fie mai lung, mai puternic si sa apara mai des."
Daca nu iti place sa faci prea mult zgomot, poti spori experienta senzoriala in alt mod. "Bucura-te de fiecare atingere, simte la intensitate maxima senzatia pielii partenerului atunci cand sunteti imbratisati, concentreaza-te asupra presiunii exercitate de greutatea corpului lui atunci cand te penetreaza", recomanda specialistul.
4. Nu te masturbezi suficient de des
Frecventa masturbarii influenteaza in mod direct sasele de a atinge orgasmul alaturi de partenerul de cuplu. De ce? Terapeutul Kat Van Kirk subliniaza ca abilitatea unei femei de a-si folosi imaginatia in timpul masturbarii o ajuta sa atinga orgasmul mai usor, indiferent de tipul de stimulare sexuala. Pentru a spori sansele de a avea orgasm, Jenny Block, autoarea unui volum pe aceasta tema, recomanda sa te masturbezi de cel putin trei ori pe saptamana. "Orgasmul la orgasm trage", specifica Jenny Block.
5. Ai uitat sa mergi la toaleta
Daca ti-ai format prostul obicei de a amana momentul pentru mai tarziu, ai sanse majore sa nu te poti bucura din plin de actul sexual.
"Unele femei ajung in dormitor si nu isi dau seama ca nu si-au golit vezica in prealabil", explica Van Kirk. Stimularea sexuala aplicata in conditiile in care ai nevoie sa mergi la toaleta nu duce la rezultate multumitoare. Si daca trebuie musai sa ajungi la toaleta tocmai in mijlocul evenimentelor? Specialistul recomanda sa il incurajezi pe partener sa se masturbeze in timp ce tu faci o scurta pauza. Sopteste-i cateva vorbe fierbinti care sa mentina dorinta aprinsa pana te intorci. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005488 (s)