News Flash:

PROFESOARA citea seara, acasa, TEMELE copiilor din CLASA I cand a dat de una care a lasat-o PLANGAND IN HOHOTE! Sotul s-a speriat, dar cand i-a spus CINE O SCRISESE, a ramas BLOCAT

24 Mai 2017
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
profa citire
Seara, dupa cina, o profesoara incepe sa corecteze temele facute de elevii ei. Sotul ei e in aceeasi camera, are telefonul in fata si joaca ,,Candy Crush Saga”. Dupa ce a terminat de citit ultima tema femeia a inceput sa planga.
Sotul ei a intrebat-o ce s-a intamplat, ea a explicat: Ieri am dat o tema elevilor mei de clasa I, tema era ca ei sa scrie ceva pe acest subiect: Dorinta mea. Ultima m-a facut sa plang. Asculta ce a scris:
„Dorinta mea este sa devin un smartphone. Parintii mei isi iubesc telefoanele mobile foarte mult. Le pasa atat de mult de ele incat uneori uita sa ma mai iubeasca pe mine.
Cand tata vine obosit de la serviciu are timp pentru a sta pe mobil, dar nu mai are timp si pentru mine.
Daca parintilor le suna mobilul, acestia aud imediat si fug sa raspunda. Daca eu plang se joaca in continuare pe telefon, pe mine nu ma aude nimeni, scrie poatenustiai.ro.
Se joaca tot felul de jocuri pe telefon, dar cu mine nu vor sa se joace niciodata, nu ma asculta niciodata, nici macar atunci cand le spun ceva important. Asa ca, da, dorinta mea este sa devin un smartphone.”
Dupa ce a citit cu voce tare tema, sotul a intrebat: Cine a scris asta?
Profesoara s-a uitat la el si i-a raspuns: Fiul nostru.
Pune telefonul deoparte si vorbeste cu copilul tau! DISTRIBUIE aceasta poveste pentru a deschide ochii cat mai multor parinti despre aceasta problema.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006343 (s)