News Flash:

Poveste reala: Tatal ei a murit cand era doar o copila, iar cand a absolvit liceul s-a dus la mormantul lui, unde a avut parte de o mare surpriza. La asta nu s-ar fi gandit vreodata… A inceput sa planga de emotie

22 Mai 2017
11991 Vizualizari | 0 Comentarii
tatal fetei

Să-ți iei adio de la o persoană iubită pentru totdeauna poate fi o experiență de nedescris, iar durerea pe care o simți se dublează dacă ești copil.


Acesta este cazul Sierrei, o adolescentă care și-a pierdut tatăl într-un schimb de focuri, acesta lucrând ca polițist local. Fata nu a uitat o clipă de tatăl ei și mereu i-a vizitat mormântul. Timp de 4 ani i-a lăsat flori și scrisori la mormânt, unde îi povestea toate trăirile ei, scrie poatenustiai.ro.

Tatăl Sierrei a decedat în 2013, într-un mod violent, făcându-și treaba. În timpul serviciului său, ofițerul auzise țipetele unei femei în casa acestia și a alergat să vadă ce se întâmplă, să o ajute. Din nefericire, acesta a primit numeroase gloanțe. Cu toate acestea, moartea lui a salvat viața femeii și a copiilor ei. Statul Indianapolis, SUA, l-a decorat postmortdem ca fiind un erou.


Patru ani mai târziu, fiica lui a absolvit liceul și după ceremonie, aceasta s-a dus la mormântul tatălui ei, împreună cu iubitul ei, pentru a-și face o poză acolo în cinstea acelei zile.

 

Iubitului fetei i s-a părut o idee bună așa că i-a spus mamei fetei, care și ea este polițistă, iar aceasta și-a sunat colegii de muncă și au decis să pregătească o surpriză mare Sierrei. Când au ajuns la mormânt și a văzut tot corpul polițienesc la mormântul tatălui ei, Sierra a izbucnit în lacrimi de emoție și au făcut cu toții o poză în cinstea momentului de neuitat.


 



adio sierrei fata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006234 (s)