News Flash:

Procurorul general Augustin Lazar a sesizat CSM in cazul Negulescu

15 Februarie 2017
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
Augustin Lazar
Procurorul general Augustin Lazar a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii in cazul procurorului Mircea Negulescu, de la Directia Nationala Anticoruptie –  Serviciul Teritorial Ploiesti, sub aspectul unor posibile abateri disciplinare, se arata intr-un comunicat al Parchetului.


Procurorul General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, domnul Augustin Lazar, a sesizat astazi, 15.02.2017, Inspectia Judiciara, in temeiul dispozitiilor art. 45  al. 1 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii sub aspectul unor posibile  abateri disciplinare prevazute de art. 99 lit. a si j din Legea nr. 303/2004, precum si a prevederilor Legii nr. 303/2004 republicata cu modificarile si completarile ulterioare privind statutul judecatorilor si procurorilor, in vederea extinderii verificarilor referitoare la domnul  procuror Mircea Negulescu.
Din contextul discutiilor purtate intre cei doi interlocutori reiese cu claritate faptul ca persoana despre care se afirma ca avea in lucru o cauza facandu-se trimitere la doamna procuror Luminita Cristea, despre care in mod gresit s-a spus ca lucreaza in cadrul Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in realitate activeaza in raza Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti.


Totodata, in ceea ce priveste inregistrarea audio difuzata s-a facut referire la seful doamnei procuror Luminita Cristea, respectiv la procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, si nu la procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, domnul Augustin Lazar.


Intr-o interventie telefonica la Antena 3, jurnalista Adina Anghelescu a afirmat ca, in convorbirea sa, procurorul Mircea Negulescu facea trimitere atat la procuroarea Luminita Cristea, mentionata in comunicatul Parchetului, cat si la procurorul general al Parchetului Curtii de Apel Ploiesti, Ionut Botnaru.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005549 (s)