News Flash:

MOTIVUL SOCANT al crimei de la Ploiesti! Victima ar fi refuzat sa faca sex in grup. Criminalul s-a predat

14 Februarie 2017
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
crima cutit
UPDATE - Criminalul de la Ploiesti care si-a ucis iubita si l-a injunghiat pe fiul ei S-A PREDAT astazi la Bucuresti!


Stirea initiala
 Crima socanta in Ploiesti, unde o femeie de 36 de ani a fost injunghiata mortal, chiar sub ochii baiatului ei de 13 ani, care a sarit s-o apere. Ranit si el la umar, pustiul a ajuns la spital.


Anchetatorii nu l-au prins inca pe agresor, dar banuiesc ca este chiar iubitul tinerei, care traia impreuna cu ea de o luna. In seara dinaintea crimei, cei doi ar fi avut cateva invitate si scandalul sangeros s-a iscat dupa refuzul unei partide amoroase. Ambulanta a fost chemata in ajutor la ora 5 si 17 minute de doua tinere care se aflau in apartamentul unde a avut loc crima. Ele le-ar fi povestit anchetatorilor ca au petrecut acolo pana spre dimineata, cand barbatul le-a propus un joc erotic pe care l-au refuzat. De aici s-a declansat scandalul.

In locuinta se aflau si cei doi copii ai victimei, proveniti dintr-o relatie anterioara. Unul dintre ei a sarit in apararea mamei, dar a fost si el lovit si a fugit in vecini. Echipajul de salvare sosit la fata locului a gasit-o pe femeie fara suflare.


Barbatul a fugit imediat dupa atac. A coborat, se pare, in subsolul blocului si de acolo a iesit printr-o scara invecinata.

Investigatorii au adus la fata locului caini politisti, special antrenati pentru asemenea misiuni, iar acum incearca sa il gaseasca si sa il aduca la audieri. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Probele pe care le aduna anchetatorii il indica tot mai sigur ca fiind autorul crimei. In primul rand sunt declaratiile celor doua tinere si ale copiilor aflati in locuinta. In al doilea rand, criminalistii au luat din apartament o serie de obiecte care poarta urme ale oribilei fapte. Se pare ca cei implicati in conflict au baut mult peste noapte si nu este exclus sa fi consumat si droguri. Victima il cunostea pe barbat de circa 9 luni. Persoane din anturajul lor spun ca el o iubea foarte mult, dar era extrem de gelos si avea un comportament posesiv.
 

Femeia locuia intr-un cartier linistit, iar vecinii spun ca niciodata nu le-a dat de banuit ca ar avea o viata aventuroasa. Barbatul cautat acum de politisti iesise de curand din inchisoare, unde a ispasit o pedeapsa pentru proxenetism si trafic de persoane.

criminalul ploiesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004830 (s)