News Flash:

Procurorul DNA Ciprian Man povesteste blaturile din instanta cu judecatori

23 Mai 2017
1353 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciprian Man
Procurorul DNA Ciprian Man a picat pe interceptari unde isi asigura denuntatorul ca totul va fi in regula: „Aaa...nici nu ne-am bazat noi pe Curtea de Apel...dosarul ramane definitiv la Inalta Curte”. Dupa ce il prepara pe denuntator, Man ii cerea: „Sa stergi toate mesajele pe care mi le-ai trimis. De fiecare data cand imi trimiti un mesaj dupa asta sa-l stergi... Si agenda sa-ti fie curata... Despre mine sa nu zici nimic”. 


Asa cum a fost anuntat, Lumeajustitiei.ro incepe un serial cu dezvaluiri despre una dintre cele mai mizerabile facaturi ale parchetului condus de Laura Kovesi. Incepand de astazi vor publica informatii si documente despre modul in care avocatii Ioan si Daniela Sava au fost executati de DNA si de celebrul procuror Ciprian Man, fost sef al DNA Oradea, promovat recent la Bucuresti de Laura Kovesi. Dezvaluirile noastre vor viza ambele dosare ale sotilor Sava. Atat cel privind presupusul santaj la adresa judecatoarei Crina Muntean, in care sotii Sava au fost achitati definitiv la ICCJ, cat si cel de trafic de influenta si fals, in care Ioan Sava a fost condamnat de instanta suprema la 3 ani inchisoare cu executare, iar Daniela Sava la 10 luni inchisoare cu suspendare.

Pe langa documentele care arata un adevarat mecanism urnit impotriva sotilor Sava, Lumeajustitiei.ro va prezenta, incepand chiar cu editia de azi, inregistrari audio uluitoare cu procurorul Ciprian Man si denuntatorul avocatului Ioan Sava. Inregistrari in care procurul Ciprian Man discuta cu denuntatorul despre solutia de la Inalta Curte, ii cere sa stearga orice urma de comunicare dintre ei si il invata cum sa procedeze in relatia cu avocatul Sava. Culmea, Ciprian Man tine legatura cu denuntatorul desi nu el era procurorul de caz.

laura kovesi ioan daniela sava ciprian man oradea sava crina muntean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010132 (s)