News Flash:

Problemele cu zborul Wizz Air catre Treviso, la Iasi. Pasagerii sunt revoltati

12 August 2017
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
wizzair
Compania aeriana Wizz Air continua sa isi bata joc de calatori. Zborul Iasi - Treviso (W63669), ce ar fi trebuit sa decoleze de la ora 20:00, s-a anulat pentru o alta zi, asta dupa ce zeci de oameni au stat cu nervii intinsi la maximum in asteptarea unei rezolvari rapide. Totul a pornit de la o defectiune tehnica a avionului, insa nimeni nu a oferit vreo explicatie clara pentru a calma spiritele.

Initial, angajati ai Aeroportului Iasi au anuntat ca un alt avion ii va prelua pe calatori, insa abia in jurul orei 10 au decis ca singura solutie este reprogramarea cursei pentru o alta zi. 

Acesta este al doilea caz in care Wizz Air da dovada de neseriozitate, dupa ce in urma cu cateva zile o defectiune tehnica a aparut la un avion ce ar fi trebuit sa plece din Larnaca catre Iasi. Oamenii au fost nevoiti sa astepte si jumatate de zi in aeroportul din Larnaca pana sa se imbarce in avionul care sa-i duca spre casa. 

Cum avionul a fost tinut la sol pe aeroportul din Iasi aproape 12 ore, cursa retur a avut de asemenea intarziere

Numai ca in tot acest timp, pasagerii din aerogara cipriota au ajuns sa indure momente cu adevarat incredibile. O ieseanca aflata in Cipru impreuna cu familia a povestit cu lux de amanunte cum au fost tratati pasagerii de reprezentantii companiei aeriene. 

Totodata, oficialii Wizz Air au anuntat astazi cu mare mandrie ca vor introduce noi curse externe si vor mari frecventa zborurilor. Insa, avand in vedere aceste situatii de-a dreptul revoltatoare, care ii lasa pe calatori doar cu amintiri neplacute si stres cat cuprinde, ne intrebam daca cei de la Wizz Air au luat in calcul problemele tehnice ale avioanelor din flota cu care opereaza.

wizz air iasi treviso larnaca iasi intarziere cipru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005860 (s)