News Flash:

Un tanar din Petrosani, arestat preventiv pentru lovirea unui politist

21 Iulie 2016
1337 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2
Un tanar de 27 de ani, din Petrosani, acuzat ca ar fi agresat un politist pe o terasa din municipiu, va fi anchetat in stare de arest preventiv pentru urmatoarele 30 de zile, potrivit unei hotarari luate marti de magistratii Tribunalului Hunedoara
Politistul este din orasul Petrila si se afla in timpul liber. Conflictul intre cei doi a izbucnit dupa ce ar fi incercat sa se filmeze unul pe altul, fara sa-si dea acordul, in timp ce se aflau la mesele de pe terasa unui local din Petrosani. 
Fapta s-a petrecut in urma cu o saptamana, iar dupa primele audieri procurorii de la Parchetul de pe Judecatoria Petrosani au deschis pe numele tanarului un dosar penal pentru infractiunea de lovire sau alte violente. Ulterior, acesta a fost pus sub control judiciar, masura contestata insa de procurori la Tribunalul Hunedoara. 
Tanarul acuzat de agresiune este fiul unei foste consiliere judetene si candidata pentru functia de primar al municipiului Petrosani la alegerile locale din acest an. 
Suspectul este un cunoscut al oamenilor legii, el fiind condamnat recent la trei ani de inchisoare, cu suspendare, dupa ce a fost acuzat de proxenetism. Condamnatii din acest dosar au facut recurs, iar cauza se va judeca la Curtea de Apel Alba. AGERPRES

petrosani tribunalului hunedoara petrila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006363 (s)