News Flash:

Printul Harry a ajuns in Anglia pentru funeraliile bunicului sau, printul Philip. Meghan Markle a ramas in California

12 Aprilie 2021
535 Vizualizari | 0 Comentarii
Printul Harry

Printul Harry a ajuns duminica seara in Anglia pentru funeraliile bunicului sau, printul Philip, sotul reginei Elizabeth II, care a murit pe 9 aprilie la varsta de 99 de ani.

Meghan Markle, sotia lui Harry insarcinata cu al doilea copil, a ramas in California.

Este prima data cand printul Harry revine in tara natala in mai mult de un an. Este de asemenea si prima data cand el se va intalni cu familia regala dupa difuzarea luna trecuta a interviului controversat acordat jurnalistei Oprah Winfrey.

Trupul neinsufletit al printului Philip este depus la Castelul Windsor.

Palatul Buckingham a confirmat sambata ca printul Harry va participa la funeraliile programate sa aiba loc pe 17 aprilie la capela St. George de la Castelul Windsor.

Ducesa de Sussex a fost sfatuita de medicul ei sa nu calatoreasca, sarcina fiind avansata, a spus un purtator de cuvant al casei regale.

Inmormantarea printului Philip, duce de Edinburgh, va avea loc sambata si va fi transmisa de televiziuni de la ora Romaniei 17.00.

Cu putin timp inainte, va avea loc o mica procesiune ceremoniala de la intrarea oficiala a Castelului la capela.

Este vorba despre o ceremonie funerara regala si nu funeralii de stat, acestea din urma fiind in mod obisnuit rezervate monarhilor.

Ceremonia va avea loc in intregime pe domeniul Castelului. Planurile au fost aprobate de regina si ele "reflecta foarte mult dorintele personale ale ducelui".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005591 (s)