News Flash:

Primul parc de aventura de pe litoralul romanesc se deschide la Neptun (FOTO)

6 Martie 2015
1799 Vizualizari | 0 Comentarii
Paradis Land1
Turistii care vor vizita la vara litoralul romanesc vor avea parte de un nou loc de distractie, la sfarsitul lunii martie urmand sa fie inaugurat, in apropierea statiunii Neptun, primul parc de aventura de pe litoralul romanesc, denumit "Paradis Land".
Noul concept de parc de aventura a fost pus in scena de catre doi oameni de afaceri din Constanta, Aurelian Marin si Cosmin Stanciu, sub brandul Paradis - Vacante de vis, si va fi locul perfect pentru petrecerea timpului liber inconjurat de natura, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Paradis Land este un concept ce se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Date fiind pozitionarea geografica si potentialul turistic al zonei, pe perioada sezonului estival, mai - septembrie, va fi un pol de atractie pentru turistii de pe litoralul romanesc, De asemenea, ne dorim ca in viitorul apropiat sa dezvoltam o zona de minigolf, o zona de paint-ball si trasee de bicicleta", a declarat Aurelian Marin.
Amplasat in padurea Comorova din statiunea Neptun, pe o suprafata de doua hectare, parcul de aventura va insuma 11 trasee diferite ca marime, grad de dificultate si de aventura, jocuri de catarare, tir cu arcul, airsoft, Petanq, trasee de tiroliene, trasee ridicate la inaltimi de peste zece metri.
Paradis Land va fi al doilea ca marime din tara, dupa cel de la Brasov, va fi deschis zece luni pe an si se va afla sub emblema piratilor. De aceea, mascota parcului este temutul Capitan Barbarossa. Tarifele de intrare in Paradis Land vor fi cuprinse intre 35 de lei pentru copii si 50 de lei pentru adulti. Mediafax.ro

Galerie Foto

Paradis_Land2
paradis land
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005069 (s)