News Flash:

Viceprimarul Timisoarei, INCOLTIT! I se cere demisia

6 Martie 2015
1623 Vizualizari | 1 Comentarii
Dupa ce a fost declarat incompatibil de ANI, viceprimarul Dan Diaconu este vizat si de consilierul local PSD Alfred Simonis. Acesta din urma ii cere demisia lui Diaconu (PNL). 
In opinia social-democratilor, faptul ca Diaconu a fost declarat incompatibil de inspectorii ANI ar trebui sa duca automat la demiterea lui din functia de viceprimar al Timisoarei, chiar daca Diaconu a anuntat ca va contesta aceasta decizie in instanta. Simonis a precizat ca, din punctul lui de vedere, lucrurile sunt clare, iar instanta nu poate da decat verdictul „vinovat” in cazul lui Diaconu, scrie Tion.ro.
„Dan (Diaconu – n.r.) este unul dintre putinii apropiati pe care ii am in PNL. El a pierdut procesul cu ANI, este pasibil chiar de inchisoare, fiind incompatibil. (...). In cazul in care se va intampla cum cred eu ca se va intampla si va pierde si la ultima instanta, va pierde automat mandatul de viceprimar. Cu alte cuvinte, viceprimarul Dan Diaconu, presedinte al PNL Timisoara, a incalcat legea in timpul mandatului de viceprimar. Pentru aceasta, PSD Timis ii cere demisia viceprimarului Dan Diaconu”, a anuntat, joi, Simonis, in cadrul unei conferinte de presa.

diaconu dan diaconu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005211 (s)