News Flash:

Ce spune premierul despre audierea mamei sale la DNA

5 Martie 2015
1583 Vizualizari | 1 Comentarii
Premierul Victor Ponta a transmis un scurt mesaj legat de audierea mamei sale la DNA, in care afirma ca aceasta audiere a determinat un "show gratuit" la Realitatea TV.
"Mama mea audiata la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV ( ca tot nu au ei bani sa plateasca taxe)!", este mesajul lui Ponta postat pe Twitter.
Cornelia Naum a ajuns la sediul DNA Ploiesti, joi, pentru a fi audiata in dosarul privind fraudarea de fonduri europene, in care este arestat cumnatul premierului, Iulian Hertanu.
Mama premierului Victor Ponta a venit singura la sediul DNA Ploiesti.
In 26 februarie, si sora premierului Victor Ponta, Alexandra Hertanu, a fost audiata la Serviciul Teritorial Ploiesti al Directiei Nationale Anticoruptie, in acelasi dosar in care sotul sau, Iulian Hertanu, este arestat preventiv, alaturi de omul de afaceri Vladimir Ciorba, sub acuzatia de deturnare de fonduri europene si evaziune fiscala.
La inceputul lunii martie, liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirma ca este afectat de verificarile efectuate de procurorii DNA fata de membri ai familiei sale, deoarece il doare cand se intampla ceva cu familia sa, evitand in continuare sa comenteze despre dosar sau responsabilitatea cumnatului sau.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005088 (s)