News Flash:

Liviu Dragnea, un nou atac dur la Iohannis

30 Decembrie 2016
970 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea21
Liviu Dragnea, presedintele PSD, il critica in termeni duri pe presedintele Klaus Iohannis, pentru amanarea desemnarii premierului. Mai mult, Dragnea il face mincinos pe seful statului, pentru informatiile date "pe surse" de la Cotroceni.


"E o bataie de joc la adresa romanilor. Am inteles ca de fapt face tot posibilul ca o mare parte din programul nostru de guvernare sa nu fie aplicat, in asa fel incat romanii sa nu beneficieze, pentru a ne scadea noua cota de incredere", a declarat Liviu Dragnea.


Presedintele PSD il critica pe Iohannis si pentru ca a transmis "pe surse", fara sa-si asume public, ca le-ar fi comunicat liderilor PSD motivele respingerii lui Sevil Shhaideh.


"Mi se pare jenant ca un sef de stat sa vrea sa dea niste informatii fara sa si le asume. Acuma trebuie sa comentam niste minciuni ale presedintelui Romaniei. A spus ca ne-a trimis o adresa in care ne-a explicat motivele respingerii. Cand am auzit, si eu, si domnul Tariceanu am inceput sa sunam la partide sa vedem daca am primit asa ceva", a mai declarat Dragnea.


Potrivit liderului PSD, la partid a sosit o scrisoare de la Cotroceni, insa documentul, prezentat in direct la Romania TV, nu continea nicio explicatie, ci era o scurta informare cu privire la respingerea propunerii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004968 (s)