News Flash:

De ce e bine sa dormi noaptea cu sosetele umede in picioare

1 Aprilie 2018
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
sosete umede

Este una dintre cele mai in voga terapii, desi are radacini vechi ca aplicare. Putina lume a stiut de ea pana acum. Nu foloseste niciun ingredient miraculos sau lucruri scumpe. Vindecarea este posibila doar cu apa.
De ce e bine sa dormi cu sosetele umede. Terapia Kneipp isi are numele de la pastorul german Sebastian Kneipp. Aceasta terapie foloseste apa in diferite metode, presiuni si temperaturi.

Terapia Kneipp tine cont de o serie de reguli precum cele ale hidroterapiei, herbalismului, utilizarea medicamentelor botanice ori principii de nutritie si componenta spirituala.

Terapia cu apa foloseste… apa. Sub forma de jeturi, comprese reciori comprese albe pana la invelirea picioarelor cu paturi ude sau dormitul cu sosete umede.

Pentru aplicarea acestei terapii, trebuie sa te asiguri ca organismul tau este in perfecta stare de functionare. Terapia este contraindicata persoanelor care sufera de boli cardiace ori alte afectiuni asemanatoare. Nici cei cu bolile pulmonare nu au voie sa se supuna tratamentului cu apa.

Terapia cu apa nu face altceva decat sa protejeze corpul de posibile infectii, boli si previne tensiunea arteriala ori reumatismul. Folosita in special de batranii nemti, terapia s-a raspandit imediat in toata Europa, devenind o metoda sigura de protejare in fata schimbarilor de temperatura ori a epidemiei cu diferite virusuri.

Asadar, potrivit terapiei Kneipp, este bine sa dormi cu sosetele umede. Acestea trebuie udate la temperatura camerei pentru a nu cauza probleme corpului tau in timpul somnului.

Folosirea sosetelor ori a ciorapilor uzi este indicata pentru persoanele care au tulburari de somn ori varice sau alte afectiuni ale venelor.

Se pot folosi ciorapi din orice material, dar cei mai eficienti sunt cei din lana groasa. Pentru potentarea efectelor benefice, poti adauga branza de vaci in sosetele tale pentru a trata inflamatiile locale. Poti purta sosetele umede cu branza de vaci si in timpul zilei, dar trebuie sa te asiguri ca incaltarile tale permit oxigenarea picioarelor.


voga sebastian kneipp temperaturi terapia kneipp
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005262 (s)