News Flash:

Toata lumea il stie pe Catalin Morosanu, insa putini o stiu pe sotia lui. E cutremurator ce a putut marturisi dupa 16 ani de relatie cu sotia lui! Putine femei ar fi acceptat sa faca asa ceva… Acum si-a facut curaj sa vorbeasca. A vrut sa se afle de la el

2 Aprilie 2018
56 Vizualizari | 0 Comentarii
catalin

Povestea cutremuratoare de viata a lui Catalin Morosanu. Luptatorul a vorbit in cadrul emisiunii de la Antena 1, despre lucruri mai putin stiute despre familia lui. Acesta a declarat ca isi mai doreste un copil.

Catalin Morosanu a vorbit despre copilarie si despre cele mai importante femei din viata lui. Sotia lui este medic stomatolog si ii este alaturi de 16 ani.

“Eu am trait in padure. Am salvat si un copil de la inec cand aveam 14 ani. Mi-am amintit de copilarie, de padure, si mi-a venit chestia asta in cap. Citeam pentru capacitate, a inceput sa planga (copilul). M-am dus in apa si l-am prins de manuta. Avea ochii deschisi si mult malc printre dinti si asa…si i-am facut respiratie gura la gura. Te tii de nas si bagi respiratie. Copilaria pe care am avut-o la camin m-a calit. Am luat nota 9 la bac. Am terminat Facultatea de Drept.

Advertisement
Am inceput sa ma bat din ce in ce mai tare si sa merg in Japonia, Tokyo. Ma bateam cu celebritati in afara, iar eu am crescut in padure, mergeam cu vaca pe camp. Eu si sotia mea suntem impreuna de 16 ani. Ne cunoastem de la varsta de 17 ani. Stateam la camin si imparteam o conserva cu ton. Chiar sunt norocos ca am gasit o pe sootia mea. Mi-a daruit o fetisa, o cheama Natalis. Stia care e plata, lipsa de acasa. Multe sacrificii, dar am mers mai departe.

Am facut un copil, o sa mai facem un copil. Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am impins unul pe altul si asa reusim sa fim o familie. respect femeile din doua motive: din cauza mamei mele si a sotiei. Visul meu e sa mi fac o academie, un templu al artelor martiale. Sa schimbam sanatatea prin sport, sa crestem. Anul asta mai am patru meciuri, mai lupt doi ani si apoi ma apuc de templu“, a povestit Catalin Morosanu.

 

Galerie Foto

catalin2
povestea cutremuratoare catalin morosanu luptatorul sotia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006207 (s)