News Flash:

Primul magazin iSTYLE – APPLE PREMIUM RESELLER din vestul tarii se deschide la IULIUS MALL TIMISOARA

13 Aprilie 2016
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
Magazin iSTYLE
iSTYLE, cea mai importanta retea Apple Premium Reseller din Europa Centrala si de Est, va deschide pe 23 aprilie 2016, la Iulius Mall Timisoara, primul magazin dedicat produselor Apple din vestul tarii. Unitatea este situata la demisolul mall-ului si va ocupa o suprafata de aproximativ 170 mp. Magazinul va include o zona de retail si una de preluare service.
In spatiul generos, cu dotari ultramoderne, clientii vor avea ocazia sa descopere si sa experimenteze performantele, calitatea si versatilitatea inovatoarelor produse Mac, iPhone, iPad, iPod si Apple TV. Totodata, vor putea alege dintr-o gama extinsa de accesorii, periferice si gadgeturi inteligente premium. Printre cele mai recente produse Apple care vor fi disponibile odata cu deschiderea noului spatiu din Iulius Mall Timisoara se numara iPhone SE, cel mai nou model de iPhone si, in acelasi timp, cel mai puternic smartphone cu ecran de 4 inchi din toate timpurile, precum si noul iPad Pro de 9,7 inchi, care ofera performante grafice si de procesare ce rivalizeaza cu majoritatea PC-urilor portabile din prezent. In plus, clientii vor beneficia de consultanta si asistenta individualizata din partea specialistilor instruiti si certificati de Apple, precum si de programe de buy-back si servicii de finantare.
Cea mai importanta retea Apple Premium Reseller din Europa Centrala si de Est detine peste 30 de magazine, in 9 tari. In Romania, iSTYLE este prezent cu trei magazine in Bucuresti si cate unul in Constanta, Brasov si Cluj-Napoca.   

Despre grupul Iulius
Cu peste 330 de magazine, Iulius Mall Timisoara este cel mai mare mall din afara Bucurestiului. Clientii vor avea aproape de ei si mai multe branduri internationale, odata cu dezvoltarea ansamblului urbanistic multifunctional Openville, din proximitatea mall-ului. Astfel, zona se va transforma intr-un loc cosmopolit, care va include: sapte cladiri de birouri clasa A, peste 100 de noi magazine, restaurante si cafenele tematice, 15 sali de cinema multiplex, o zona de fresh market, sali de evenimente, cel mai mare parc suspendat din Romania, patinoar si carusel pentru copii in aer liber.

istyle
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1424 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005298 (s)