News Flash:

Primul discurs al lui Trump dupa ce a devenit presedinte al Americii

9 Noiembrie 2016
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
trump presedinte
Candidatul republican, Donald Trump, a castigat scrutinul prezidential din Statele Unite, depasind pragul de 270 de electori federali, conform proiectiilor realizate de agentia de stiri Associated Press. Hillary Clinton si-a recunoscut infrangerea, telefonandu-i contracandidatului sau sa-l felicite. Americanii au ales pe 8 noiembrie cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite, dar si noii membri ai Camerei Reprezentantilor si o treime din Senat. Donald Trump a fost preferat de alegatorii albi fara studii superioare, iar Hillary Clinton, de nonalbi, potrivit unui exit-poll.
Trump a sustinut discursul de invingator. Donald Trump promite unificarea Statelor Unite, multumindu-i lui Hillary Clinton
Candidatul republican, Donald Trump, promite unificarea natiunii americane dupa campania electorala care a creat clivaje, multumindu-i adversarei democrate Hillary Clinton pentru serviciile in folosul Statelor Unite.
"Va multumesc foarte mult. Tocmai am primit un telefon din partea secretarului de Stat Hillary Clinton. Ne-a felicitat pe toti. Am felicitat-o si eu pentru campanie, pentru ca a luptat din rasputeri, a lucrat din greu, ii datoram foarte mult pentru serviciile depuse pentru tara noastra", a declarat Donald Trump.
"Este momentul sa ne unim, pentru a fi o natiune unita. Ma angajez sa fiu presedintele tuturor americanilor. Pentru cei care au ales sa nu ma sustina, lansez un apel de a colabora pentru unificarea tarii", a adaugat Trump.
"Vom reface infrastructura", a mai promis Trump, adaugand ca are, alaturi de echipa sa, un plan economic extraordinar. "Vom avea cea mai puternica economie din lume", a subliniat el.
"Niciun vis nu este prea mare, nicio provocare nu este prea mare. Nimic din ce vrem pentru viitorul nostru nu este de neatins. (...) Trebuie sa revendicam destinul tarii noastre si sa tintim sus", a spus Trump.
Republicanul a subliniat ca doreste parteneriate, nu conflicte.
Presedintele-ales al Statelor Unite a dat asigurari ca Administratia de la Washington va avea politici amicale in relatiile cu toate tarile care vor sa aiba politici amicale cu Statele Unite.
"Vom incepe imediat sa lucram pentru natiunea americana", a spus Trump. Nu in ultimul rand, acesta a spus ca este o onoare pentru el sa fie presedintele acestei tari.
El a multimit familiei sale pentru sustinere si echipei de campanie.
"Iubesc aceasta tara", a incheiat Trump.
9. 40 Candidatul republican, Donald Trump, a castigat scrutinul prezidential din Statele Unite, depasind pragul de 270 de electori federali, conform proiectiilor realizate de agentia de stiri Associated Press.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1372 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006317 (s)