News Flash:

O noua crima a ingrozit Timisoara! Barbat de 48 de ani, ucis cu sange rece de iubita cu 30 de ani mai tanara!

9 Noiembrie 2016
1805 Vizualizari | 1 Comentarii
crima coafor iasi
Scene socante, marti seara, la Timisoara. Un barbat de 48 de ani a fost ucis de iubita sa de 18 ani, intr-o casa situata pe strada Cozia.
Din primele informatii, barbatul a fost descoperit mort in holul unei case localizata pe strada Cozia, intr-o balta de sange, de catre medicii de pe ambulanta. Acestia au precizat ca barbatul a fost injunghiat de cinci ori in spate. La sosirea ambulantei, doctorii au descoperit o tanara de 18 ani taiata la mana stanga si in stare de soc, intinsa pe jos in fata imobilului.  Tanara era evident cutremurata de cele intamplate si le-a spus medicilor ca ea este autorul crimei. Totul ar fi pornit de la o cearta intre cei doi.
Potrivit prietenilor victimei, tanara era concubina barbatului si avea tulburari comportamentale, fiind in prezent sub tratament. Cei doi ar fi avut o relatie de doi ani si locuiau in casa barbatului impreuna cu mama acestuia. Imobilul este unul destul de mare, iar medicilor le-a luat ceva vreme sa gaseasca victima. Langa aceasta au fost descoperite trei cutite cu lama mare, doua pe jos, langa barbat, si unul pe o masa, scrie tion.ro.
La locul crimei au ajuns de urgenta politistii, care au inchis strada. Momentan se asteapta sosirea procurorului, pentru a incepe cercetarea la fata locului.
UPDATE. Procurorul si criminalistii au ajuns la fata locului si au inceput cercetarile. Ei vor incerca sa stabileasca cu exactitate ce s-a intamplat in seara de marti in imobilul de pe strada Cozia din Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005004 (s)