News Flash:

Andreea Marin si-a regasit linistea dupa divort (FOTO)

8 Noiembrie 2016
1507 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea marin doliu
Andreea Marin si Tuncay Ozturk se afla in plin divort, dupa ce vedeta TV a cerut in instanta separarea, motivul fiind acela de diferente ireconciliabile.


Desi se afla la cel de-al treilea divort, Andreea Marin pare nefiresc de impacata cu decizia luata, iar activitatea ei din ultima perioada dezvaluie o persoana relaxata, spirituala, optimista, contrar asteptarilor multora.


Extrem de activa in ultima perioada pe retelele de socializare, Andreea Marin s-a fotografiat noaptea trecuta, in pat, alaturi de animalele ei de companie, iar in dreptul fotografiei, descrierea a fost una care i-a pus pe fanii vedetei pe ganduri. 

"Nici n-am terminat de citit, ca ele, pisicile din viata mea - Violeta si Ghetuta, nu razboinicile din carte - au si adormit... uneori, ca sa simti fericirea e nevoie de-atat de putin: doar sa privesti ce iubesti, in liniste deplina, cu sufletul in pace... Somn lin, vis senin!", a scris Andreea Marin, duminica seara.

Vedeta de televiziune si-a intampinat si luni dimineata prietenii virtuali cu un mesaj optimist, care da de inteles ca separarea de Tuncay este cea mai buna decizie pe care a putut sa o ia. 

"Traieste fiecare zi cu pasiune, dragoste, credinta. E tot ce va conta in final. O saptamana buna!", a mai scris ea.

Galerie Foto

andreea_pisi
andreea marin tuncay ozturk divort animalele fericirea iubesti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006329 (s)