News Flash:

Primele imagini cu BEBELUSUL REGAL, la aproximativ 6 ore de la nastere. Kate Middleton si printul William l-au prezentat lumii, la iesirea din spital I VIDEO

24 Aprilie 2018
924 Vizualizari | 0 Comentarii
bebe

Kate Middleton si printul William au prezentat lumii baieteul lor abia nascut, la iesirea din Spitalul St Mary's din Londra, unde a fost internata in aceasta dimineata.
Ducesa de Cambridge a nascut, luni, cel de-al treilea copil. Baietelul, al saselea nepot al reginei Elizabeth a II-a, s-a nascut la ora locala 11.01 (10.01 GMT).
Copilul a avut la nastere - la care ducesa de Cambridge a fost asistata de sotul sau, printul William - greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.


Biroul de presa de la Palatul Kensington a mai anuntat ca "Regina (Elizabeth a II-a, n.r.), ducele de Edinburgh (printul consort Philip, n.r.), printul de Wales (printul mostenitor Charles, n.r.), ducesa de Cornwall (Camilla, n.r.), printul Harry si membrii ambelor familii au fost informati si sunt incantati de aceasta veste".

Numele bebelusului ar putea fi facut public in maximum doua zile de la nastere.

Informatia despre cea de-a treia sarcina a ducesei Kate a fost facuta publica pe 4 septembrie 2017, dupa ce aceasta, suferind de severe greturi matinale, a fost nevoita sa-si anuleze participarea la un eveniment.

In octombrie 2017, Palatul Kensington, resedinta sa oficiala, a anuntat ca cel de-al treilea copil al ducesei se va naste in aprilie, in a doua jumatate a lunii.

Bebelusul va fi al cincilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, dupa fratii sai, printesa Charlote, in varsta de 2 ani, si printul George, in varsta de 4 ani, tatal lor, printul William, si bunicul lor, printul mostenitor Charles.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006453 (s)