News Flash:

Primarul Robu vrea sa cumpere Casa Muhle cu doar un euro

30 Ianuarie 2014
1199 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu
Primarul Nicolae Robu a anunţat vineri că este dispus să cumpere Casa Muhle dacă preţul cerut de proprietari este de doar un euro. Edilul a spus că în respectiva clădire trebuie să se investească foarte mulţi bani iar municipalitatea ar pierde dacă ar cumpăra această casa situată în centrul oraşului.
“Consider că acea proprietate nu merită suma de 500.000 de euro și, prin urmare, nu este de interes pentru primărie. După părerea mea, dacă primăria ar achiziționa acel imobil, și-ar asuma o mare problemă: cea a aducerii acelei case la starea inițială. După toate degradările, aducerea la starea inițială nu va fi deloc ușoară și nu cred că are rost să se încurce primăria cu o problemă creată de un proprietar iresponsabil. El a creat problema, el trebuie s-o rezolve. Dacă acea casă ar fi fost în starea inițiala, poate ar fi meritat“, a spus Nicolae Robu.
Edilul local a spus că dacă preţul de achiziţie al Casei Muhle ar fi de un euro atunci municipalitatea ar putea sta la discuţii. ” Dacă preţul ar fi de un euro am putea sta la discuţii însă proprietarii au pretenţii mult mai mari“, a concluzionat Robu. Newstm.ro

edilul local
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030695 (s)