News Flash:

Universitatea de Vest Timisoara, intre cele mai bune din lume

28 Februarie 2014
1076 Vizualizari | 0 Comentarii

Universitatea de Vest din Timișoara se află printre primele 200 universități din lume, în ceea ce privește studiul limbilor moderne. Este vorba de un clasament, realizat de compania QS, unul dintre liderii mondiali în serviciile educaţionale.

Pe primul loc în top este Universitatea Oxford, urmată de Cambridge, Harvard, Berkeley, Stanford și Yale. Potrivit reprezentanților instituției, UVT este singura instituție de învățământ din România care apare în clasamentul de la „Limbi moderne”.

 „Clasarea Universității de Vest în acest top reprezintă încă o confirmare a înaltei calități a actului educațional și de cercetare avansată desfășurate aici. Recunoașterea pe plan internațional, numeroasele proiecte europene, dar şi relațiile cu mediul socio-economic conduc la un act educațional recunoscut pe plan mondial”, afirmă rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Universitatea de Vest din Timișoara se află foarte aproape de top 200 și în alte domenii: Fizică, Matematică și Informatică. Pentrutimisoara.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 33 queries | Mysql time :0.044413 (s)