News Flash:

Primaria Timisoara vine in sprijinul cetatenilor din Serbia, tara grav afectata de inundatii catastrofale

20 Mai 2014
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria Municipiului Timisoara a decis sa vina in sprijinul cetatenilor din Serbia, tara grav afectata de inundatiile catastrofale din ultimele zile, cu suma de 100.000 de lei, cu produse alimentare si de imbracaminte, primul avut in vedere fiind orasul Novi Sad, cu care este infratit.
'Fata de situatia dramatica cu care se confrunta vecinii nostri sarbi dorim sa ne exprimam solidaritatea cu acestia prin demararea unor actiuni de ajutorare a populatiei sinistrate. In acest sens, am luat legatura cu Borko Ilic, viceprimar al orasului Novi Sad, oras infratit cu Timisoara, pe care l-am informat de initiativa municipalitatii de a le veni in ajutor prin demersurile pe care urmeaza sa le facem si am primit din partea Primariei Novi Sad date cu informatiile necesare pentru ca sprijinul nostru sa ajunga in cel mai scurt timp la cei care au nevoie de el', a declarat marti pentru AGERPRES viceprimarul Dan Diaconu.
Municipalitatea timisoreana a hotarat deschiderea unui punct de colectare a ajutoarelor in sala de sport a Grupului Scolar Industrial 'Emanuil Ungureanu' din Timisoara, unde vor fi preluate articole de imbracaminte, medicamente, obiecte de uz casnic si produse alimentare.
Punctul de colectare va functiona incepand de marti, timp de doua saptamani, intre orele 10.00 si 19.00, de luni pana duminica.
De asemenea, la nivelul Primariei Timisoara se fac demersurile necesare deschiderii unui cont pentru donatii, care va fi pus la dispozitia cetatenilor orasului, iar in sedinta de Consiliu Local de marti va fi inaintata propunerea de a trimite autoritatilor sarbe, din bugetul local al municipiului, suma de 100.000 de lei. 
Primaria Municipiului Timisoara lanseaza un apel public catre toti timisorenii care doresc sa contribuie la aceasta actiune de ajutorare a sinistratilor din Serbia. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1019 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030576 (s)