News Flash:

Parcul Poporului din Timisoara, lasat de izbeliste de municipalitate. Imaginea este DEZOLANTA

20 Mai 2014
1249 Vizualizari | 0 Comentarii
Garduri distruse, banci rupte, spatiu verde neingrijit si statui ruginite. Aceasta este imaginea pe care o ofera Parcul Poporului din Timisoara, la trei ani de la reabilitare. Totusi, lucrarile au costat 300.000 de euro.
Viceprimarul Traian Stoia a prezentat vineri situatia actuala in care se afla parcul. Acesta afirma ca a efectuat o vizita pe teren pentru a se lamuri. Totodata, edilul spune ca a discutat despre aceasta problema cu reprezentantii Directtei de Mediu.
„Am facut o deplasare in Parcul Poporului si am gasit acolo cosuri de gunoi ruginite si murdare, gardul Colterm care arata jalnic. Potrivit Pentrutimisoara.ro, s-au investit bani si in sistemele de irigare, in gardul pe care l-au facut intr-un timp record, in sensul ca rar a durat edificarea unui gard de caramida in mai bine de doi ani. Aleile si fantana aceea au mai costat 1 milion de lei. Am avut o discutie cu domnul director Bere, care a luat nota de ceea ce am constatat noi ieri, chiar a avut o atitudine foarte constructiva, in sensul ca dansului ii mai scapa cate o chestie si e bine cine vede sa-l sesizeze. Am discutat si cu domnul primar si am cazut de acord ca trebuie luate masuri urgente pentru a-i da un aspect cat de cat acceptabil”, precizeaza viceprimarul Traian Stoia.
Parcul Poporului este cunoscut ca Parcul Coronini, regina Maria sau Tineretului. A fost construit in 1910 si este cel mai vechi parc din oras. Are o suprafata de 5000 metri patrati.

garduri distruse traian stoia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 33 queries | Mysql time :0.042725 (s)